Gluten-Free og Missing Bagels? Vi har opskriften for dig

 • In Default
 • August 7
 • 2 Views
 • 0 comments

Gluten-Free og Missing Bagels? Vi har opskriften for dig


Courtesy Emmy Rossum / PEOPLE gode ideer

Nogle gange er du nødt til at stoppe op og lugte roserne. Eller bagel.

Mindst det er, hvad Emmy Rossum gør i dette billede, som skuespillerinden indsendt til Instagram med en billedtekst refererer hendes gluten allergi.

Gluten-Free og Missing Bagels? Vi har opskriften for dig

 • William og Kates lækreste Moments Down Under
 • Tweet & Eat: Hvad dine foretrukne stjerner spiser og drikker lige nu
 • De 50 bedste restauranter i verden 2014 annonceret

"Nogle gange savner jeg gluten så meget jeg bare nødt til at lugte det. #allergic #glutenfree "Rossum skrev.

Enhver, der ikke kan / vil ikke / ville hellere ikke spise gluten måske forholde sig til lejlighedsvis trang til en blød, varm bagel (som især rammer når søndag morgen kaffe, flødeost og lox er involveret!). Mulige bivirkninger omfatter svimlende sniffing kager, kager og boller.

Heldigvis er der en kur. Med et par traditionel mel erstatninger (herunder brune ris mel og tapioka mel), kan du gøre hjemmelavet glutenfri bagels, der kan bare bremse eventuelle fremtidige brunch nedsmeltninger - for kun 175 kalorier hver, i forhold til hvor som helst 270-340 i en traditionel carb -loaded bagel.

Hvilket gør disse vil også udfylde dit køkken med det himmelske netop bagt lugt. Gå til byen med opskriften nedenfor, fra kogebog Glutenfri 101.

Gluten-Free og Missing Bagels? Vi har opskriften for dig

Getty Images

Gluten-Free Bagels
Gør 8

4 spsk. tørgær
3 spsk. sukker, opdelt
⅔ kop varm (110 ° F) vand
1 kop glutenfri melblanding (opskrift nedenfor)
1 kop kartoffelstivelse
½ kop fedtfri tørmælk pulver eller bedre end mælk soja pulver
2 tsk. salt
2 tsk. xanthangummi
1 tsk. guargummi
2 spsk. canolaolie, opdelt
1 stort æg
1 tsk. cider eddike
Brune ris, mel, til pudring
1 spsk. bagepulver
Birkes, til pynt (valgfrit)

1. Opløs gær og 1 tsk. sukker i varmt vand og der er afsat, lade gæren skum i omkring 5 minutter. Smør en 9 × 13-tommer kantede bageplade eller linje med pergament papir.

2. I skålen af en heavy-duty stand mixer, kombinere gær blanding, 1 spsk. plus 2 tsk. af det resterende sukker, mel blanding, kartoffelstivelse, tørt mælkepulver, salt, xanthangummi, guargummi, 1 spsk. olie, æg og eddike. Pisk på lav hastighed (ved hjælp af en almindelig piskeris, ikke dejkrogen) lige indtil blandet. Øge hastigheden til medium-lav og slå i 2 minutter, skrabning ned siderne af skålen med en spatel om nødvendigt. Dejen bliver stiv.

3. Del dejen i otte lige store portioner. Generøst støv hver portion med ris mel; derefter forme til en kugle. Flatten til en 3-tommer cirkel, støv igen med rismel, og punch et hul i midten. Træk dejen forsigtigt væk fra hullet til dannelse af en 3-tommers diameter bagel med en 1-inch hul i midten. Placer formede bagel på bageplade.

4. Placer en rist i den nederste tredjedel af ovnen. Placer bagels i den kolde ovn. Indstil temperaturen til 325 grader og bages i 10 minutter. Fjern bagels ud af ovnen, men lad dem på stovetop og øge ovntemperaturen til 350 grader.

5. I mellemtiden bringe 3 inches af vand, de resterende 1 spsk. sukker, bagepulver, og den resterende 1 spsk. olie til at koge i en hollandsk ovn. Kog bagels i partier i 30 sekunder, dræn dem på køkkenrulle, og returnere dem til bageplade. Drys med birkes, hvis du bruger.

6. Sæt bageplade af bagels til ovnen. Bages indtil bagels er pænt brunet, 25-30 minutter. Afkøl bagels på bageplade på en rist i 15 minutter. Overfør bagels til wire rack til afkøling i yderligere 10 minutter. Serveres lidt varm.

Gluten-Free Mel Blend
1½ kopper sorghum mel eller brun rismel
1½ kopper kartoffelstivelse eller majsstivelse
1 kop tapioka mel

Piskeris sammen indtil grundigt blandet og butik, tæt dækket, i en mørk, tørt sted.

Gluten-Free og Missing Bagels? Vi har opskriften for dig
PEOPLE gode ideer er den ultimative kilde til de seneste underholdning mad nyheder, plus eksklusive opskrifter, udsmykning ideer, rejsetips, videoer og meget mere fra dine foretrukne stjerner og kendte kokke. Få mere information på PEOPLE Great Ideas.

Posts Carousel