Glucosamin Kan Hjælp knæsmerter After All

  • In Default
  • January 7
  • 7 Views
  • 0 comments

Glucosamin Kan Hjælp knæsmerter After All

TIRSDAG 11 marts, 2014 (healthday News) - Den kosttilskud glucosamin ikke langsomme brusk skader hos mennesker med kroniske smerter i knæet, ifølge en ny undersøgelse.

Millioner af amerikanere tager glucosamin i et forsøg på at behandle slidgigt i knæet og andre led. Den mest almindelige form for gigt er slidgigt relateret til normal slitage af leddene.

Den nye undersøgelse, offentliggjort online 11. marts i tidsskriftet Arthritis & Rheumatology, omfattede omkring 200 personer med mild til moderat smerte i et eller begge knæ. De blev tilfældigt udvalgt til at drikke 1.500 milligram om dagen af ​​glucosamin eller et placebo tilsættes til en 16-ounce flaske kost limonade i 24 uger.

MR-scanninger blev anvendt til at vurdere bruskskader i patienternes knæ. Reduktioner i brusk skader var ikke større i glucosamin gruppen end i placebogruppen, og tager glucosamin reducerede ikke smerter i knæet, ifølge en journal pressemeddelelse.

"Vores undersøgelse fandt ingen beviser, at drikke en glucosamin supplement reduceret knæ brusk skader, lettet smerte eller forbedret funktion hos personer med kroniske smerter i knæet," siger forsker Dr. C. Kent Kwoh, direktør for University of Arizona Arthritis Center.

En 2007-undersøgelsen viste, at 10 procent af amerikanske voksne brugte glucosamin.

Flere oplysninger

Det amerikanske National Institute of Arthritis og bevægeapparatet og hudsygdomme har mere om knæproblemer.

Posts Carousel