Giv Fortynding Øjenvipper en Boost Med Kosmetik og behandlinger


Giv Fortynding Øjenvipper en Boost Med Kosmetik og behandlinger


Mange kvinder oplever en mangel på øjenvipper, der går videre end blot behøver et lag mascara. Alopecia, en medicinsk tilstand, der indebærer tab af hår fra hovedet, kroppen eller begge dele, nogle gange forårsager kvinder til at miste deres øjenvipper. Når deres udseende ændrer sig, kan det påvirke deres selvværd og livskvalitet.

Heldigvis er der et par løsninger til at give dig den udseende fuld piskeslag eller faktisk give dig den frodige frynser du altid har ønsket.

Du har måske have overvejet at anvende falske øjenvipper, men muligvis var slået fra af den kunstige udseende. Men du kan købe små segmenter af vipper, der ser ligesom den virkelige deal. Fastholdelsen blot et par piskeslag på den yderste hjørne af øjet kan give dig en doe-eyed udseende, og ingen vil være klogere om dine dekorationer.

Hvis du stadig har nogle øjenvipper, der er ikke-farmaceutiske lash-styrke sera pakket med vitaminer og fugtighedscreme for at forbedre frynser.

Du har måske også hørt om en ny recept behandling, der stimulerer øjenvipper vækst. Mens væsken har vist sig at være effektive, er der potentielle bivirkninger. Tal med din læge, før du prøver denne mulighed.

Posts Carousel