Gideon Cross af Crossfire-serie: Hvorfor Fans elsker Følelsesmæssigt arret Romantiske Heroes


Gideon Cross af Crossfire-serie: Hvorfor Fans elsker Følelsesmæssigt arret Romantiske Heroes

"Gideon Cross var en umulig smuk mand, så smuk, at folk stoppede og stirrede, da han gik af. Jeg havde engang tænkt på ham som en sex gud, og hans hyppige-og entusiastiske-skærme af dygtighed konstant bevist mig ret, men jeg også vidste, at han var alt for menneskelig. Ligesom mig, havde han blevet brudt. " - Fra sammenflettet med dig, Sylvia Day

Tirsdag, juni 4, 2013 --If der var en betingelse i den nye DSM-5 (American Psychiatric Association manual af psykiske lidelser) kaldes fiktiv karakter Obsession syndrom, mange af bestseller forfatter Sylvia Day fans vil være enige, de har det - dårlige.

Juni 4 markerede udgivelsen af ​​sammenflettet med dig, den tredje bog i hendes berømte Crossfire Series, en verdensomspændende fænomen, der også omfatter Bared til dig og Reflekteret på Du. Hengivne læsere clamoring at finde ud af, hvordan forfatteren vil løse følelsesmæssigt voldsomme stød cliff-hanger, der forlod dem bedøvet i slutningen af ​​bogen to. Fans over hele verden er blevet følelsesmæssigt knyttet til dagens smukke endnu psykologisk udfordret helten og heltinden, Gideon Cross og Eva Tramell, og deres intense, urolige, lidenskabelig kærlighedsforhold. "Langt om længe," sagde en læser, Jo Bennett, på en Facebook Fan side. "Det har været alt for længe. Under Gideon abstinenssymptomer! "

Day er ydmyg over denne hengivenhed. Hun er ikke nogen nybegynder til området for erotisk romantik. Hun er en prisbelønnet forfatter der har været at skrive i næsten et årti, og havde 15 bøger under hendes bælte, før Gideon Cross slynget hende ind i verden af ​​internationale bestsellere. Og hun er også formand for den prestigefyldte Romance Writers of America, den førende faglige sammenslutning for romantik forfattere. "Det er fantastisk for mig, på den bedst mulige måde, at læserne har forbundet med Eva og Gideon så dybt som de har," siger Dag.

Ventilatoren mani begyndte i april 2012, da dagens selvstændige udgivet bog Bared til dig kom ud i e-bogform - samme dag som Fifty Shades of Grey af ELJames - og også snart landede på bestseller listen. Fifty Shades of Grey gjorde Christian Grey en husstand ord, og næret en sult efter flere historier om dominerende, besiddende, overbeskyttende alpha-mand tegn.

Indtast Gideon Cross, i dagens Crossfire Series. På 28, han er en mogul og corporate superstjerne, der er smuk, rig, og følelsesmæssigt beskadiget. Kommanderende, selvsikker, og en fuldstændig kontrol freak, synes han at eje halvdelen af ​​bygningerne i New York City. Mens mange ville sige, at han er en rigtig fangst, han også klart fritliggende og sårede. Hans anstrengt forhold til sin familie tyder på uløste spørgsmål.

Han møder Eva, 24, der er lige begyndt sin reklame karriere i New York. Selvom forholdet begynder som en seksuel tiltrækning det fangster brand, og kærlighed er snart i luften. Faktisk siger han, at han har brug for Ava ligesom luft selv. Kærlighed begynder at ændre sig. Vi opdager han vil gøre noget for Eva.

Spoiler Alert: Ava har allerede været i terapi i årevis på grund af tidlig seksuelt misbrug, og hun får Gideon i terapeutens kontor samt at forsøge at ordne deres omtumlet, kan ikke-levende uden-hver-anden union. Vi lærer senere, at Gideon også har lidt barndommen traumer. Dette kan forklare, hvorfor passion er deres fælles sprog. "I begyndelsen af ​​forholdet, det er meget vanskeligt for dem at udtrykke sig verbalt," sagde Dag, "De er meget bedre til at udtrykke sig fysisk, så de bruger deres krop til at sige de ting, som de endnu ikke kan sige, eller at de ikke fuldt ud forstår sig selv. "

Ingen, ved den måde, synes at være klager over sex, men - ". En bamse", herunder Day ægtefælle på 14 år, som hun beskriver som

"Han er så stolt," sagde Day, mor til to. "Han læser de fleste af mine bøger. Han er ikke alt for ivrig efter de historiske romancer, men han elsker at læse alle de paranormale og de samtidige bøger. Han læste Crossfire-serien og har nydt det. "

Vi talte med Day om hendes to følelsesmæssigt overbevisende tegn, samt den følelsesmæssige rutschebane hun rider, når du skriver om dem.

Everyday Sundhed: Der har været mange sammenligninger mellem Fifty Shades of Grey og Bared til du, den første bog i din Crossfire Series. Mange læsere antog den første bog i serien blev modelleret efter Fifty Shades.

Sylvia Day: Bøgerne faktisk kom ud på samme dag. Den Halvtreds Shades serien var tidligere tilgængelig som fan fiction, men Random House erhvervede det, og de ​​udgav bogen den 3. april, hvilket er nøjagtig den samme dag, som [selv-offentliggjorte version af] Bared til du kom ud. Så Penguin genudgivet min bog og derefter genudgivet paperback den 12. juni sidste år. Den beskadigede velhavende helten er faktisk en yderst almindelig trope i romantik, og alfa helte er meget almindelige i romantik.

Hvorfor tror du, vi elsker vores beskadigede helte så meget?

Jeg tror, ​​vi elsker fantasien om at være den ene person, der virkelig kan røre den person, der har været urørlige for alle andre. Der er noget, der gør os føler meget specielle om det; at vi kunne være én ud af alle, der har prøvet og alle, der ønskede at nå denne person - du er den eneste, der kunne gøre det. Og med disse helte også, de har brug for heltinden så meget-de er næsten afhængige - og det er dejligt at være behov for sådan.

Og selv om det ser ud til at grænse til tvangspræget og lidt stalker-ish, der er noget om en mand, der beskytter sin kvinde så voldsomt?

Right! Og en del af det, også er det, du gør for dem og deres manglende evne til at forestille sig ikke at have dig der for at fortsætte med at fastsætte, at for dem. Så det lille strejf af arrogance, narcissisme og egoisme, at de har ... vi kan lide, at også fordi det faktisk gavner os. Det er derfor vi stille med det.

Hvor meget elsker du Gideon Cross? Er han din favorit fiktive honning?

Tja, jeg elsker ham så meget, og jeg tror, ​​der kommer på tværs af i historien. Og jeg elsker Eva også. Disse to tegn betyder meget for mig, og selve historien er dybt personlige. Jeg har grædt så meget at skrive disse bøger. Reflekteret på Du, jeg græd så meget min mand fik bekymrede. Han ville komme hjem fra arbejde, og jeg ville være alt rød næse og tårer i øjnene, og han ville være som: "Åh min Gud, du græder igen, denne bog er ligesom at dræbe dig," og jeg ville sige: "Nej, nej, det er alle gode tårer." Jeg så følelsesmæssigt investeret i det. Så vidt tegn jeg har skrevet, tror jeg ikke, jeg har haft nogen, der ramte mig så dybt som disse to har. Jeg elsker at være i denne verden, og jeg savner det, når jeg er væk. Jeg tror, ​​det ville have været meget sværere for mig at bo på sporet, hvis jeg ikke var så følelsesmæssigt investeret

Så når du skriver dem, er du helt lever med dem også?

Jeg er i Eva hoved, fordi det er skrevet i første person, så alt det, hun føler jeg føler - så der er denne sammenhæng. For det meste, er romantik skrevet i tredje person, og det er skrevet i flere synsvinkler, så du er i heltens hoved, og du er i heltinden hoved. Jeg har altid sagt, at jeg er mere en fortælleren end en skaber. Så jeg tror, ​​der har en masse at gøre med min erfaring også. Jeg begyndte at skrive Bared til dig i tredje person, og det holdt falder i første person, og jeg indså dette er hendes historie, og jeg er nødt til at lade hende fortælle det den måde, hun har brug for at fortælle det.

Wow, så når du skriver, du har for at komme ud af Gideon og Evas måde?

Ja. Jeg virkelig. Jeg behøver bare at lade historien gå den måde, det skal gå, og lad dem tage de omveje, de ønsker at tage, og jeg vil komme til slutningen. Men det er en del af det sjove proces for mig også. Når jeg kommer til slutningen af ​​historien er det helt en overraskelse for mig, såvel som det er for læseren. Enhver forventning om, at jeg har fuld kontrol over historien, og disse tegn ville være helt forkert. Jeg virkelig ender bare skrive det som det kommer til mig. Jeg vil have en form for idé om, hvor jeg tror, ​​det kommer til at gå, og så de tegn vil gøre noget helt andet, og jeg er ligesom: "Hvad laver du? Hvor skal du hen? Vi ikke vil på den måde ... men jeg tror vi er. "

Når du sagde "det var personlige" mener du det er fordi du har haft erfaringer gerne, at i dit liv, eller du har været udsat for misbrug på en eller anden måde? Alt hvad du ville føle sig tryg ved at dele?

Nej, ikke noget jeg føler komfortable deling, men ja, det er en meget personlig historie for mig. Jeg har scurried omkring spørgsmål af misbrug i mine tidligere bøger. Mange af dem har faktisk den slags tema eller tilbage historie til dem. Med en romance roman du har en begyndelse og en ende, og det hele skal passe inden for 90.000 til 100.000 ord, og der er fokus på det udviklende forhold. Der er bare ikke plads nok. Med Crossfire serien jeg nåede et punkt, hvor det var tid for mig til virkelig at grave i det, og det er derfor, det har taget så mange bøger. Du faktisk har brug at meget plads virkelig at gøre retfærdighed til, hvordan det er for mennesker, der har den slags historie.

Bøgerne giver læserne et indblik i, hvordan misbrug kan påvirke dit liv, som vi følger disse to sårede tegn. Hvordan har læserne svarede?

Jeg har haft nogle breve fra læsere, der har gjort mig til at græde. Jeg har haft breve fra par, der sagde "Det var som at læse vores historie, både af os er misbrug overlevende, og det er præcis, hvad vi gik igennem." En gal fortalte mig, at hun og hendes mand faktisk købt eksemplarer af bogen til deres familier, fordi deres venner og slægtninge ikke helt kunne forstå dynamikken i deres forhold. Og jeg har haft læsere email mig og siger, "Du ved, min kæreste var offer for misbrug", eller min kæreste var, og "Jeg kunne ikke forstå visse ting, de gjorde, indtil jeg læste din bog." Nogle mennesker siger "Tak så meget for at fortælle min historie" og at "vi arbejder hen imod en lykkeligt og du har skrevet, at for mig." Det har påvirket folk på måder, jeg var ikke forventer, men jeg sætter pris på.

Nogle læsere undrede sig, da Eva tager selvforsvar klasser, og hun arbejder ud så hårdt, hvorfor hun ikke fik at kæmpe mod hendes misbruger, da han dukkede op igen.

Det er virkelig kom ned til Gideon. Det ville have været en fiasko fra hans side, hvis Nathan [der havde misbrugt Ava] havde været i stand til at komme til hende alligevel. Gideon er virkelig OCD og virkelig rethaverisk med Eva. Hendes sikkerhed er sådan en stor ting for ham, og han kan ikke forestille noget sker for hende. Jeg kunne ikke forestille mig ham nogensinde at forlade en åbning, at Nathan ville være i stand til at komme igennem for at komme til hende.

Spoiler Alert: Reflekteret på Du slap i en uber-intens måde. Læserne blev bedøvet. Det er en af grundene til, at alle er så bekymrede for, sammenflettet med dig, for at se, om han virkelig gjorde hvad vi tror, ​​han gjorde! Gjorde han?

Jeg vidste, hvad han var i stand til, da jeg skrev Bared til dig. Han har ændret sig meget for Eva, men han er stadig Gideon, og det er meget i tråd med ham. Dette er en mand, der har voldelige mareridt. Han har denne evne i ham; det er noget, der er muligt for ham. Det er en stor beslutning for nogen til at gøre - og han gjorde det. De er begge nødt til at beskæftige sig med udløbere af denne afgørelse, der bevæger sig fremad.

Hvis du var en terapeut, og du var nødt til at diagnosticere Gideon Cross, bortset OCD, har han en tilstand, der kan findes i DSM-V eller kan vurderes af en psykolog?

Jeg ved virkelig ikke. Der er så mange forskellige ting foregår med ham. Han er helt adskilles fra samfundet, temmelig meget, indtil Eva kommer. Han fungerer i det, men han er faktisk ikke en del af det på nogen måde. Han har ikke nogen, der er tæt på ham. Det er en bestemt personlighedstype, en person, der bare helt kan skære sig ud og ikke føler nogen form for følelsesmæssig forbindelse til andre mennesker. Jeg er ikke sikker på, hvad det er, men for ham, der var en forsvarsmekanisme. Vil han være i stand til at komme over det? Jeg ved det ikke. Jeg tror, ​​det er en del af, hvem han er. Og alligevel gør han filter tingene igennem "hvordan påvirker det mig?" "Hvordan denne effekt mig?" De ting, han gør for Eva i Reflekteret på Du - en masse, der var hans egen angst for, hvad han ville være, hvis hun ikke var en del af hans liv, så det var også en del af hans overvejelser også. Det er ikke helt altruistisk eller uselvisk; du ved, det er, hvem han er. Men på en måde vi elsker ham alligevel!

Han er mørk og lidt skræmmende til tider, men kvinder vil have ham. Er han lidt ligesom Batman?

Jeg kan se, at i ham. Med Batman og Bruce Wayne, Bruce Wayne er faktisk masken. Batman er faktisk hvem han er, og Gideon er på samme måde. Gideon Cross er masken for den mand, der er virkelig inde, og han er lidt mørk og snoet, sikker - med en meget sort-hvid sans for fair play og retfærdighed. Som er en af ​​de ting, han og Eva jeg tror har til fælles - hun er en meget en tit-for-tat slags person.

Hvor kommer den lidenskab i dine bøger kommer fra? Er det kun dig dele fantasier, eller gør de tegn bringe dig til det?

Med den første bog, selvfølgelig, for dem var det virkelig lust ved første øjekast, og det tager næsten hele bogen, før de når den fase, hvor de indser, at der er faktisk noget følelsesmæssigt her. Så du kan se, at skifte i deres seksuelle samspil som historien skrider frem, og deres forhold udvikler sig, og deres følelser for hinanden fremskridt. Men alt dette at udtrykke sex er bare ikke bare noget man gør for en hurtig løsladelse. Det er sjovt, også, men for det meste, at forbindelse med din partner er virkelig, hvad der gør et forhold arbejde. Mine tanker om at er, hvad kommer på tværs, når jeg skriver sexscener i bogen.

Tror du, vi kommer til at se en film baseret på Crossfire-serien?

Jeg ser det mere som et kabel-tv-serie, bare fordi deres historie meget meget er påvirket af de sekundære karakterer. Jeg tror, ​​den eneste måde at få det hele ville være at have en hel sæson af en-times episoder, hvor du rent faktisk kunne gå igennem og udforske det hele, så personligt, at ville være min præference. Men jeg virkelig ikke har et valg ud over at sige ja og nej.

Læserne elsker at spekulere på aktører til at spille deres favorit karakterer. Har du nogen i tankerne at spille Gideon Cross?

Henry Cavill [nu kender som stjernen i juni 2013 Superman film, Man of Steel]. Fordi Gideon er 28 år, en masse af de aktører, der kommer op, er enten for unge eller de er for gamle. Han er bare den rigtige alder, han har den rigtige farve, og han fik den rigtige attitude. Og jeg mener, han er smuk, så ud af alle de forslag, der er blevet præsenteret, Henry er mit valg.

Det var svært selv at komme op med ham, fordi Gideon Jeg kom op med i mit hoved ikke ligner nogen bestemt skuespiller - eller nogen - som jeg kender.

Kvinder spørger ofte, "Er der en måde at gøre Gideon real?" Eller gør han eksisterer i verden?

Jeg er sikker på der er Gideons derude et sted. Jeg er sikker på der er, jeg er absolut positivt på det. I en finder til sidst, og så vil jeg sige, "Hey, jeg har et par millioner kvinder til at introducere dig til."

Posts Carousel