Gear Guide: Yoga Cards for Kids

  • In Default
  • November 10
  • 1 Views
  • 0 comments

Gear Guide: Yoga Cards for Kids

Af Su Reid-St. John

Brie og en frisk baguette. En picnic tæppe og en stjerneklar nat. Nogle ting er bare bedre i par, ikke? Her er en anden: at lære at læse og yoga. Det er sandt. Forskning tyder på, at børns hjerner faktisk hægte sig på oplysninger bedre, når de er ved at flytte, og det er drivkraften bag den forrygende Lær-Med-Yoga ABC Yoga Cards for Kids.

Her er handlen: Der er 26 par af kort (et par til hvert bogstav). Hvert par har ét kort for barnet og en for voksne. Kid kort er virkelig iøjnefaldende, med en tegning af et barn gør en positur, der begynder med det bogstav på den ene side (fx Butterfly udgøre for B, Kite udgør for K) og instruktioner på den anden side. De voksne kortene tilføjer en flok et forslag for at hjælpe undervise både bogstav og stillingen. Heri ligger min ene problem med disse kort: De er beregnet til at blive blandet rundt, men at gøre det gør det svært at holde par sammen. Hvorfor ikke bare sætte alt på ét kort?

Men jeg nitpicking, fordi der er en masse at lide her. Beskrivelserne er velskrevet og let at følge, og tegningerne er dejlige-farverig, enkel, glad. (En rødhåret karakter ser meget gerne min 4-årige datter Zoe, der fryder hende til ingen ende.) Plus, kortene er farvekodet for forskellige niveauer og anvendelser (f.eks, grøn for basale rejser, blå for hvile udgør, etc.).

Hvad jeg virkelig elsker ved dem er dog, at de praktisk talt tigge dig til at spille spil med dem. Vores favorit: Vælg tre kort uden at kigge, så udgør en historie sammen om dem (og gøre stillingerne undervejs). Selvfølgelig, at snart forvandles til Zoe lykkeligt råben ud instrukser til skøre hjemmelavede positurer som Bellybutton og Fire, vævning dem i lange historier, der uundgåeligt involverer nogle ugerning begået af hendes imaginære ven Pinky.

Men hvem bekymrer sig? Zoe og jeg kommer til at tilbringe tid sammen gør yoga, fnisende, og gøre op historier-og hun får lov til at øve hendes breve, også, hvilket gør hende endnu gladere. Hvad er bedre end det?

Produkt: Lær-Med-Yoga ABC Yoga Cards for Kids

Kategori: Gear

Fordele: Kortene er enkle og iøjnefaldende-og en virkelig sjov måde at lære din lille en både yoga og hendes ABCs.

Ulemper: Den separate kid og voksne kort er svært at holde sammen.

Omkostninger: $ 19.99 på SayItRight.org eller Amazon.com

Ekstra tip: Må ikke understrege, hvis du ikke komme igennem hvert eneste spørgsmål på hvert kort. Du bevæger? Du taler? Det hjælper.


Posts Carousel