Gear Guide: Eddie All-Natural Energy Bars

  • In Default
  • January 12
  • 1 Views
  • 0 comments

Gear Guide: Eddie All-Natural Energy Bars

Af Su Reid-St. John

Da Eddie s Energy Bars stødte på mit skrivebord i sidste uge lige efter frokosttid, var min hensigt blot at tage en nibble. Jeg åbnede en af ​​Almond Double Chocolate Chip barer og brækkede et stykke. Det var dejlige: cakey og ikke for sød, med absolut ingen af ​​den kemiske eftersmag, du får med de fleste energi barer. Hvilket giver mening, da ingredienserne er alle naturlige. Det smagte så godt, at jeg poleret fra det hele!

Desværre, det lille bar havde 270 kalorier og 8 gram fedt. Workout snacks er meningen at give dig lige nok brændstof til at komme igennem eller komme sig efter en træning, ikke udligne virkningerne helt. Men i løbet af denne formiddag quickie cardio session, ville jeg sandsynligvis brændt kun 250 kalorier, toppe. Plus, det er bare for meget fedt.

Stadig, jeg er ikke villig til at afskrive disse stænger-og jeg sværger, det har intet at gøre med det faktum, at de er lavet i Vermont, få minutter fra hvor jeg voksede op. Det er bare så sjældent at finde en virkelig velsmagende energi bar. Heldigvis, de Cranberry Almond og Cranberry Orange barer har færre kalorier (232 og 240, henholdsvis) og mindre fedt (3 gram hver), med en god blanding af kulhydrater og protein til at hjælpe brændstof og reparation muskler. Og de smager fantastisk, også.

Disse to søjler har tjent en plads i mit køleskab til superlong, føler-partier-of-burn træning, eller endda som en bærbar, nærende morgenmad. Og sikker, kunne jeg altid bryde en i halvdelen til en kortere sved session ... men der kan være beder om problemer. Disse er for yummy at stoppe halvvejs.

Produkt: Eddies Energy Bars

Kategori: Mad

Fordele: All-naturlige ingredienser, virkelig velsmagende, god blanding af kulhydrater og protein. God til en bærbar morgenmad eller tankning efter en lang træning.

Ulemper: Ved 230-270 kalorier hver, de er lidt for meget brændstof til en dagligdags energi bar.

Pris: $ 18 for 12 barer på EddiesEnergy.com

Ekstra tip: Hold 'em i køleskabet. De er lavet uden konserveringsmidler, så de får ophold friskere længere i kulden.

Posts Carousel