Gastrocnemius Tear & Physical Rehabilitation

 • In Default
 • May 21
 • 897 Views
 • 0 comments

 • Gastrocnemius Tear & Physical Rehabilitation  Strækker er en væsentlig del af rehabiliteringen for en iturevne kalv muskel. Photo Credit Thinkstock Images / Comstock / Getty Images
 • En tåre i din gastrocnemius musklen er også kendt som kalv stamme, der kan være forårsaget af overforbrug eller gennem en pludselig, kraftig sammentrækning af musklen --- for eksempel, når lunging eller hoppe i tennis eller basketball, siger PhysioAdvisor.com. Kalv stamme kan spænde fra mindre --- hvor tåre er minimal og du føler ringe eller ingen smerte --- til en fuldstændig bristning af musklen, hvilket er yderst smertefuldt og kan have behov for kirurgi. Initial behandling indebærer hvile, is, kompression og elevation; men når du kan bevæge sig uden smerter, udspænding og styrke øvelser er afgørende for at returnere musklen til fuld funktion og forhindre yderligere skade.

  Symptomer

  Den første indikation på en tåre er smerte i musklen ved punktet for skade, siger PhysioAdvisor.com. Du kan også bemærke nogle hævelse og blå mærker af musklen, og det er sandsynligt at føle bud. Gå op ad bakke, og nedenunder, samt stiger op på tæerne, vil sandsynligvis forårsage yderligere smerte og / eller ubehag. Mindre tårer helbrede inden for tre uger, og mere omfattende tårer inden for seks uger. Hvis du har revet musklen helt, kan fuld helbredelse tage seks måneder eller længere.


  Tidlige styrke øvelser

  Du bør først begynde muskel styrke øvelser, når dine symptomer er aftaget, og du kan flytte din kalv uden smerter, siger Sportsinjuryclinic.net. Start med grundlæggende øvelser og gradvist øge intensiteten som din styrke forbedres. En god øvelse at gøre i den tidlige rehabilitering er mund fleksion med en modstand band. Wrap bånd omkring bolden af ​​din skadede fod og holde på enderne i begge hænder. Træk på enderne, som du peger tæerne frem og tilbage. Som din styrke forbedres, træk hårdere på båndet for at øge modstanden. Start med to sæt af 10 gentagelser og gradvist bygge op til tre sæt af 20 reps.


  Massage

  Sports massage kan hjælpe med at frigøre spændinger i den skadede muskel og fremmer blodgennemstrømningen for at hjælpe det til at helbrede, siger Sportsinjuryclinic.net. Du bør ikke massere musklen i mindst 48 timer efter skaden opstår, og, i tilfælde af mere alvorlige tårer, skal du muligvis til at vente en uge eller mere. Før du starter denne fase af rehabilitering, bør du tale med din fysioterapeut og det anbefales, at de administrerer denne behandling for dig. Et smøremiddel vil normalt blive anvendt på musklen til at hjælpe din terapeut hænder glide jævnt over musklen. Den massage vil involvere effleurage, i hvilken trykket påføres i opadgående bevægelser, og petrissage eller æltning af musklen. Din terapeut kan også anvende vedvarende pres ved at trykke deres tommelfinger dybt ind i musklen til at frigive spændinger.


  Strækker Øvelser

  Ifølge PhysioAdvisor.com kan dårlig lægmusklen fleksibilitet øger din risiko for kalv stammen, så strækøvelser er afgørende for at forhindre yderligere skade. At strække din gastrocnemius, står armslængde fra en væg, med dine hænder på det i skulderhøjde. Trin din tilskadekomne ben dengang bøje din front knæ og læne ind i væggen. Det er vigtigt at holde din ryg ben lige og hælen på jorden under denne strækning. Hold i fem sekunder og gentag 10 gange.

 • Tags:

Posts Carousel