Gamle Bones Giv Clues til Spedalskhed er Demise i Europa

  • In Default
  • November 12
  • 8 Views
  • 0 comments

Gamle Bones Giv Clues til Spedalskhed er Demise i Europa

Torsdag 13 jun (healthday News) - En tæt kig på nogle meget gamle knogler er at kaste lys over afskaffelse af spedalskhed i Europa, hvor det var en stor plage, indtil middelalderen.

Spedalskhed var fælles på tværs af middelalderens Europa og næsten én ud af 30 mennesker menes at have haft sygdommen. Men mens det stadig endemisk i mange dele af verden i dag - påvirker mere end 200.000 mennesker i hele verden - spedalskhed alle, men forsvandt i Europa ved begyndelsen af ​​det 16. århundrede.

Årsagerne til denne pludselige ændring har været et mysterium.

I denne nye undersøgelse, forskere dekodes de næsten komplette genomer af fem stammer af Mycobacterium leprae, den bakterie, der forårsager spedalskhed. Prøverne blev indsamlet fra knogler af mennesker begravet i middelalderlige grave hele Europa.

Undersøgelsen synes at udelukke pludselige genetiske ændringer som årsagen til spedalskhed forsvinde fra Europa. Det er fordi genomer de middelalderlige stammer er næsten identiske med moderne stammer af spedalskhed, og tilstanden for spredning af sygdommen har ikke ændret sig, forskere rapporteret 13 juni i tidsskriftet Science.

Derfor, "hvis forklaringen af ​​faldet i spedalskhed tilfælde ikke er i patogenet, så må det være i værten, dvs. i os; så det er, hvor vi skal se, "undersøgelse meddirektør Stewart Cole, leder af Global Health Institute ved det schweiziske føderale Institute of Technology i Lausanne, sagde i et institut pressemeddelelse.

Der er mange spor at mennesker i middelalderens Europa udviklet resistens over for sygdommen, ifølge Cole. Men "naturlig udvælgelse" kan også have været nøglen, der involverer social isolation af mennesker med sygdommen.

»I visse betingelser kunne ofre simpelthen blive presset til ikke at formere sig," Cole begrundet. "Desuden har andre undersøgelser identificeret genetiske årsager, der gjorde de fleste europæere mere modstandsdygtige end resten af ​​verdens befolkning, som også giver tiltro til denne hypotese."

Forskningen også slået op en interessant sammenhæng mellem spedalskhed i Mellemøsten og Europa. Ifølge forskerne, en stamme af sygdommen fundet i middelalderen knogler fra Sverige og Det Forenede Kongerige er meget lig den, der findes i dag i Mellemøsten. "The patogen kunne have været gennemført til Palæstina under korstogene. Men processen kunne have opereret i den modsatte retning, så godt, "Cole sagde.

Ud over sin historiske betydning, undersøgelsen kaster nyt lys over arbejdet i spedalskhed patogen og forbedre forståelsen af ​​epidemier, ifølge forskerne.

Flere oplysninger

Det amerikanske Nationale Institut for Allergi og Smitsomme Sygdomme har mere om spedalskhed.

Posts Carousel