Fysiske aktiviteter for autistiske børn

 • In Default
 • October 20
 • 18 Views
 • 0 comments

 • Fysiske aktiviteter for autistiske børn  Ethvert barn overskud fra øvelse, hvis det er sjovt. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Ethvert barn har brug for motion, og børn med autisme er ingen undtagelse. Faktisk for autistiske børn, kan motion have yderligere adfærdsmæssige fordele, hvis der anvendes visse forholdsregler og teknikker. Alle de sædvanlige grovmotoriske aktiviteter løb, gang, spring, cykling og andre kan være engageret i og nydes af børn med autisme.

  Negative virkninger

  Fordi børn med autisme vedrører deres miljø anderledes end andre børn, engagere sig i fysisk aktivitet i et miljø, de er ikke vant til kan være skræmmende for dem. For eksempel kan brede åbne rum være desorienterende, og høje lyde - ganske almindelige i et motionscenter - kan overraske autistiske børn. Som et resultat, kan dit autistiske barn vise adfærd som toe-walking, flagrende hænder eller vredesudbrud, blandt andet i disse miljøer.


  Forebyggelse Smelt-Downs

  Det er muligt at foregribe eller i det mindste reducere virkende-out adfærd ved at forberede dit barn i forvejen. "Palæstraens", et tidsskrift om fysisk uddannelse for handicappede, foreslår at kommunikere med dit barn om, hvad de skal forvente. Vær kreativ og tilpasse aktiviteterne til dit barns behov. For eksempel siden autistiske børn ofte har en kort opmærksomhed span, undgå lange perioder med den samme aktivitet. Forberedelse til overgange før tid ved at lade dit barn vide på forhånd kan forhindre raserianfald. Også i første omgang fokusere på modalitet dit barn foretrækker, hvilket hjælper med at forhindre sensoriske overbelastning.


  Forventede adfærdsændringer

  Undersøgelser har vist, at fem til otte minutter af aerob aktivitet reducerer selv-stimulerende adfærd ifølge Pædiatri & Child Health hjemmeside. Hertil kommer, "Palæstraens" rapporterer, at børn med autisme, der havde fysiske aktiviteter tilføjet til deres traditionelle plan adfærd forvaltning udviste en stigning i opmærksomhed, en stigning i on-opgave adfærd og en stigning i niveauet af korrekte svar.


  Spil at spille

  Børn med autisme får også fordele fra fysiske aktiviteter, der involverer små-motoriske færdigheder, såsom spil, der kræver røre objekter, der interagerer med på skift, hvilket gør øjenkontakt - noget autistiske børn ofte finde ubehageligt - og lære at tolerere ikke-faste teksturer , ligesom maling. Nogle spil du kan spille sammen med andre børn eller en på én, inkluderer følge lederen; gemmeleg; maleri; helst med fingrene; og grab-pose spil hvorunder sjove elementer er placeret inde i en pose og dit barn føler for dem og forsøger at gætte, hvad de er.

 • Tags:

Posts Carousel