Frugt, men ikke Juice, hjælper med at forhindre Diabetes

  • In Default
  • April 29
  • 1 Views
  • 0 comments

Frugt, men ikke Juice, hjælper med at forhindre Diabetes

Torsdag August 29, 2013 - Spise en sund kost kan hjælpe med at mindske type 2-diabetes risiko, men når det kommer til forebyggelse, nogle fødevarer er overlegne. Frugt - især blåbær, druer og æbler - kan hjælpe med at afværge diabetes, ifølge en ny undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet BMJ. Men hvis du er den slags person, der foretrækker frugt saft over hele frugter, kan du gøre mere skade end gavn.

Forskere fra Harvard School of Public Health i Boston kigget på data på tre studier - i alt mere end 187.000 mennesker - og fandt, at tre portioner om ugen af ​​blåbær, druer, rosiner, æbler eller pærer var knyttet til en næsten 10 procent nedsat risiko for type 2-diabetes.

"Disse resultater understøtter anbefalinger om stigende forbrug af en række hel frugt som en foranstaltning til forebyggelse af diabetes," forskerne, ledet af Qi Sun Channing, ScD, forsker ved Harvard School of Public Health, skrev i undersøgelsen.

Christie Hust, RDN, direktør for Texas Tech Diabetes Education Center, sagde de høje niveauer af antioxidanter og fytokemikalier (hvad giver frugt deres farve) i disse frugter hjælper med at beskytte mod diabetes.

"Disse forbindelser kan have en positiv effekt på sygdommen og i forebyggelsen af ​​mange sygdomme," Hust sagde. "Det er derfor, mange diætister anbefaler at øge indtaget af frugt og grønt. De bedste frugter synes at være blåbær, druer og æbler. "

Men hvis frugt høj i antioxidanter er ikke din favorit, ikke ærgre, siger Rasa Kazlauskaite, MD, en assisterende professor i afdelingen for forebyggende medicin og intern medicin ved Rush University i Chicago. "De fleste frugter udviser en gavnlig virkning mod diabetes, bare ikke så høje som dem i denne undersøgelse."

Men der erstatter denne frugt med frugtsaft hævet risiko for diabetes med syv procent, ifølge Dr. Kazlauskaite. Derudover saftfremstilling eliminerer fiber, der hjælper din krop ordentligt fordøje de høje niveauer af sukker fruktose i frugt.

"Fruktose kan forårsage diabetes når de indtages med en kost overdreven i den samlede kalorier,« Kazlauskaite sagde. "Saftpresning fjerner [fiberen], hvilket er tomme kalorier fra fructose absorberes uden indblanding, der forårsager inflammation, hvilket fører til diabetes."

Mange juice også har tilføjet sukker. "Ikke alle juice er 100 procent juice," Kazlauskaite forklarer. "Den ekstra sukker betyder ekstra kalorier og ekstra vægt. Dette er ofte, hvad der fører til diabetes. "

I sidste ende, denne undersøgelse netop viser, hvad der var allerede kendt, Hust sagde, at spise en sund kost, højt i frugt og grøntsager, kan hjælpe med at forhindre type 2 diabetes og hjælpe dig leve et langt, sundt liv.

"For en samlet sundere liv, vælge mere frugt i din kost,« hævder hun. "Jo oftere du kan gå med frisk frugt, jo bedre."

Posts Carousel