Forvise Holiday Stress med denne enkle Yoga Stretch

  • In Default
  • October 3
  • 2 Views
  • 0 comments

Forvise Holiday Stress med denne enkle Yoga Stretch

Det ser ud som alle de yoga, vi gør i disse dage er at styrke vores mavemuskler og stram flab, men da vi træder ind i feriesæsonen, vi har brug for en fantastisk måde at slappe af også. Visse yoga strækninger er prime afstressende værktøj. Men du behøver ikke begynde at nå til tæerne endnu. Bøjninger Forward lagt et stort pres på din ryg. Strækker mens liggende på ryggen er en fantastisk måde at blive mere fleksibel i dine ben og hofter uden at lægge for meget pres på din ryg.

Den enkleste måde at begynde er ved at ligge på ryggen med knæene bøjet og fødderne fladt på gulvet. Tryk på din mave i gulvet så meget som muligt, men ved, at der er en naturlig kurve i nederste del af ryggen, at du ikke skal flade ud hele vejen. Hæv dit højre ben op til loftet og hold din skinnebenet, ankel eller fod.

Dernæst har du et par muligheder. Hvis du vil, kan du glatte dit ben og lægge et håndklæde eller rem omkring din fod til at gribe ind. Eller hvis du ikke er, at fleksible endnu, kan du holde din ben lige, men holde dine ben, hvor det føles behageligt. For eksempel vil holde på bagsiden af ​​låret giver dig mulighed for at få en dyb stræk uden at skubbe dig selv for hårdt.

Når du har oprettet dit komfortable version af denne strækning, tjekke ind med resten af ​​kroppen. Dit hoved og skuldre skal være på gulvet helt. Hvis din hånd placering har gjort du løfter op fra gulvet, er du skubber for meget. Tilbage slukket, indtil dit hoved og skuldre kan slappe ned igen. Holde maven fast, trække det højre ben i videst er behageligt.

Forvise Holiday Stress med denne enkle Yoga Stretch

(Getty Images)

Venstre ben forbliver bøjet, indtil du ved, du er i en god stedet. Først derefter, hvis du er afslappet og ved, du kan gå dybere, vil du rette venstre ben på gulvet. Hvis du gør dette, skal du trykke på venstre ben helt lige, rulle låret i, og tryk på benet i gulvet så meget som muligt. Hvis det føles som for meget, gå tilbage til den bøjede knæ version.

Hold denne tilbagelænet ben stræk i 10-30 vejrtrækninger eller 30 sekunder til 2 minutter pr side. Dont skubbe, men jo længere du holder stillingen, jo mere effektiv vil det være. Slip og prøv strækning på din anden side. Dette er en stor anledning til at gøre efter afkøling ned fra en løbetur eller Spin klasse, eller som du winding ned for at gå i seng.

Posts Carousel