Forslag til aktiviteter i Los Alamos, New Mexico

 • In Default
 • March 29
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Forslag til aktiviteter i Los Alamos, New Mexico  Den Los Alamos National Laboratory er i udkanten af ​​den lille by. Photo Credit Joe Raedle / Getty Images Nyheder / Getty Images
 • Los Alamos opnået berømmelse som stedet for Manhattan Project, en venture, der tilsammen bragte nogle af de bedste videnskabelige hjerner i verden til at bygge den første atombombe. Indfødte amerikanere besatte området længe før Anden Verdenskrig projekt, og i 1918 Los Alamos Ranch School begyndte at uddanne unge mænd. Elementer af hver af disse bestræbelser forbliver i den lille by.

  Udendørs

  De 33.000 hektar store Bandelier National Monument syd for Los Alamos bevarer klinten boliger for de nedarvede Pueblo folk, helleristninger og resterne af rock-walled boliger besatte mellem 1150 og 1550. Parken har korte vandrestier der giver besøgende synspunkter arkæologiske udgravninger, mesas og den forladte Pueblo landsby kaldet Tsankawi. En kollapsede vulkansk krater omfatter Valles Caldera National Preserve vest for Los Alamos. Landskabet i høje tinder, kupler og skov var privat ejendom, indtil 2000. 163-mile Jemez Mountain Trail National Scenic sidevej strækker vest fra Bandelier, forbi Valles Caldera og Jemez floden til de varme kilder i Santa Fe National Forest. Fra skoven, vejen passerer Jemez Pueblo og slutter i San Ysidro.


  Sport

  Pajarito Mountain (skipajarito.com) syv miles vest for Los Alamos, har 40 løjper, seks elevatorer og et terræn park på 300 hektar med en 1.200-fods lodret fald. Skiområdet, etableret i 1930'erne, var et yndet rejsemål for videnskabsmænd, der kom til Los Alamos til at arbejde på atombomben. Atomic By transit driver en buslinje til bjerget. Den Larry R. Walkup Aquatic Center har en olympisk pool med to vipper, en oppustelig forhindringsbane og vand basketball hoops. Vand kørestole er tilgængelige til brug i terapi pool. Bygget i 1947 af Atomenergikommissionen, det offentlige Los Alamos Golfbane spreder sig på tværs mesas i en højde af 7.300 fod.


  Museer

  Mens faciliteterne på Los Alamos National Laboratory (lanl.gov) ikke er åbne for offentligheden, Bradbury Science Museum i downtown Los Alamos, der drives af laboratoriet, har 40 hands-on udstillinger sporing historie Manhattan Project, og laboratoriet er bidrag til amerikansk videnskab. Selv-guidede ture i Los Alamos Historical Society Museum (losalamoshistory.org) omfatter udstillinger om geologi området og Jemez Volcano, indiansk historie og Manhattan Project. Museet har kopier af downtown historiske Walking Tour Kort, som også kan downloades online.


  Ture

  Intrepid besøgende kan hoppe på Atomic By Transit downtown cirkulationspumpe rute for en gratis, selv tour i downtown Los Alamos, der omfatter Bradbury Museum, de resterende bygninger i Los Alamos Ranch School, Badekar Row og Ashley Pond. Passagerer kan få på og af bussen for at udforske seværdigheder. Hvis du foretrækker en guidet tur, Buffalo Tours (buffalotoursla.com) tilbyder 1 ½-timers ture ombord varevogne afgår fra Bradbury Museum i løbet af sommeren. Specielle ture, til rådighed på anmodning, inkluderer Valles Caldera National Preserve og klinten boliger Bandelier og Puye.

 • Tags:

Posts Carousel