Førskolebørn & Teacher Bonding Aktiviteter


 • Førskolebørn & Teacher Bonding Aktiviteter  Fremme en kærlighed til læring med limning aktiviteter. Photo Credit Brand X Pictures / Brand X Pictures / Getty Images
 • Børn lærer mere end blot grundlaget for undervisning i børnehaven indstilling; de er også ved at udvikle en forståelse af relationer og hvordan folk interagerer med hinanden. Limning aktiviteter mellem en pædagog og hendes elever bidrage til at fremme positive relationer, ikke kun mellem de studerende og underviseren, men blandt hinanden så godt. Disse obligationer med til at fremme respekt og sikkerhed og bidrage til at forme en børnehaveklasse studerendes opfattelse af de andre.

  Indbydende

  At være venlig og imødekommende er vigtige egenskaber for en pædagog til at besidde. Små børn reagerer på følelser og personligheder. Hvis en lærer er kold, fjern og barske, vil børnene sandsynligvis blive bange og nervøse. Børn vil have tillid og udvikle en stærkere bånd med en lærer, der er varm, venlig og imødekommende. Dit barns pædagog bør bifalde børn til klassen med et smil og en varm hilsen. Hun kan hjælpe dem med at lægge væk deres ejendele, så spørg dem, hvordan de føler og præsentere dem med en aktivitet til at nyde, mens man venter for alle studerende at ankomme. Hun kan også interagere med dem, mens de deltager i deres morgen aktiviteter. Disse enkle tiltag bidrage til at fremme binding mellem pædagog og hendes elever, og de også hjælpe eleverne føler sig velkomne og sikre.


  Whole-Group Aktiviteter

  Whole-gruppeaktiviteter præsentere gode muligheder for at udvikle positive relationer i børnehaven indstillingen. Under cirkel tid, kan læreren bede børnene til at dele deres interesser og deres synspunkter, for eksempel. Under snack tid, kan han opfordre børn til at diskutere deres livretter. Bede eleverne om at dele deres interesser med gruppen bidrager til at fremme en følelse af stolthed. Det hjælper også til at fremme respekt og påskønnelse for de forskellige meninger og ideer fra andre.


  En-til-One Interaktioner

  En-til-en-interaktioner er også en vigtig del af børnehaveklasse indstilling. Mens børnene er i gang med selvstændig virksomhed, kan læreren tage varsel af en bestemt stykke legetøj, at et barn leger med. Hun kan spørge barnet, hvad hun kan lide bedst om legetøjet, eller hvordan hun kan lide at lege med det, for eksempel. Udtrykke en interesse i, hvad børn gør, viser individuelt omsorg, bekymring og medfølelse, og fremmer positive samspil mellem lærer og hendes studerende.


  Afgangstid

  Afslutningen af ​​dagen er en anden prime time til limning aktiviteter. Som afgangstid nærmer sig, kan læreren bede eleverne om at hjælpe med at rydde op i klasseværelset. I løbet af denne tid, kan han hjælpe børn i deres bestræbelser. Efter klassen er ryddet op, kan børnene blive indkaldt til at samle sammen til en afsluttende cirkel tid. I løbet af denne tid, kan læreren rekapitulere dagens begivenheder og bede børnene om at fortælle, hvad de har lært, og hvad deres favorit del af dagen var. Det kan også omfatte sang, og læreren kan hjælpe børn pakke deres ejendele og sende dem hjem med en varm farvel.

 • Tags:

Posts Carousel