Forskere Målet for test, der Steder Single Cancer Cell i blodprøve

  • In Default
  • November 12
  • 0 Views
  • 0 comments

Forskere Målet for test, der Steder Single Cancer Cell i blodprøve

Af Amanda Gardner
HealthDay Reporter

Mandag januar 3 (healthday News) - En fælles indsats, der involverer amerikanske forskere og private virksomheder ser ind i en test, der kunne finde endnu en omstrejfende kræftcelle blandt millioner af celler i en given blodprøve.

Håbet er, at en dag en sådan test, gives hurtigt efter en behandling er startet, kan angive, om behandlingen virker eller ej. Det kan endda angive på forhånd, hvilken behandling ville være mest effektive.

Testen, og andre kan lide det under udvikling, er afhængig af cirkulerende tumorceller (CTCs) - kræftceller, der har løsrevet fra de vigtigste tumor og rejser til andre dele af kroppen.

Andre versioner af forsøg har til formål at spotte CTCs allerede i værkerne. For eksempel, for et par år siden, forskere på Veridex LLC, et Johnson & Johnson selskab, udviklet en teknologi kaldet CellSearch, som tæller antallet af omstrejfende kræftceller i blodet. Men denne test ikke tillader forskere til fælde hele celler og analysere dem.

Og på Massachusetts General Hospital, har forskere udviklet en type mikrochip med en overflade dækket med antistoffer, der er designet til at holde sig til tumorceller. Som blodet passerer over chippen, tumorceller adskilt fra pakken og klæber til overfladen.

Så på mandag, Mass General annonceret en aftale med Veridex at udvikle og studere et helt ny type CTC blodprøve, der involverer en anden, og endnu frigivet, teknologi. Media rapporter mandag havde fejlagtigt oplyst, at testen er involveret mikrochip teknologi, sagde embedsmænd hospital.

Forskere indsatser, at disse typer af test, hvis det lykkes, kunne også opdage kræft tidligt i sit løb, forudsige odds for en gentagelse, og vurdere en patients generelle prognose.

"Der har været spekulationer om, at disse [omstrejfende] celler er dem, der er ansvarlige for spredning af sygdommen," sagde en ekspert, Dr. Massimo Cristofanilli, professor og formand for medicinsk onkologi på Fox Chase Cancer Center i Philadelphia. "Simple optælling fortæller os, at denne patient har en dårligere prognose. . . Nu er spørgsmålet, hvilke andre oplysninger, vi kan samle, hvis vi er i stand til at indfange disse celler? For eksempel kunne vi gen-analyse profilering og kan vi få oplysninger om den bedste behandling? "

Som det ser ud i dag, biopsi - en invasiv og undertiden endda farlig procedure - er en af ​​de få måder lægerne kan få vigtige oplysninger om en kræft størrelse og karakteristika.

"Mange mennesker mener [den nye blodprøve for at være] en» flydende biopsi, ', så der til sidst kan vi få adgang kræftceller, der er repræsentative for tumoren uden at udføre en invasiv biopsi, "sagde Cristofanilli, der ikke er involveret i udviklingen af ​​testen .

Eksperter understregede, at den nye type test, hvis det nogensinde opstår, kan stadig være år væk, og forskerne stadig ikke sikker på, hvad disse cirkulerende tumorceller (CTCs) egentlig betyder.

"De kan være i stand til at detektere små mængder af kræftceller, men vi kender ikke betydningen af ​​det. Vi kan afsløre ting, der ikke har klinisk betydning, "forklarede Dr. Jay Brooks, formand for hæmatologi / onkologi ved Ochsner Health System i Baton Rouge, La.

Og som Cristofanilli påpegede, disse planer indtil videre er "kun til forskning. Testen er ikke tilgængelig til klinisk brug "Senere på året, i virkeligheden, fire store kræftcentre -. Mass General, Memorial Sloan-Kettering Cancer Center i New York City, University of Texas 'MD Anderson Cancer Center i Houston, og dana-Farber Cancer Institute i Boston - vil begynde studier ved hjælp af den nyeste mikrochip-baserede CTC test udviklet af Mass General.

En sådan test vil skulle udvikles "sammen med processen med udvikling af nye lægemidler og nye målrettede behandlinger, så vi bedre kan bruge oplysninger med en klinisk formål," Cristofanilli tilføjet.

Flere oplysninger

Der er mere om kræft er spredt på det amerikanske National Cancer Institute.

KILDER: Jay Brooks, MD, formand for hæmatologi / onkologi, Ochsner Health System, Baton Rouge, Louisiana; Massimo Cristofanilli, MD, professor og formand, afdelingen for medicinsk onkologi, Fox Chase Cancer Center, Philadelphia;
Jan 3, 2011 Associated Press

Sidst opdateret: 04 januar de 2011

Posts Carousel