Forskellene i bagende, Bagning, og grilning

 • In Default
 • January 22
 • 9 Views
 • 0 comments

 • Forskellene i bagende, Bagning, og grilning  Bagning, bagende og grille alle bruger tør varme. Photo Credit Sean Murphy / Lifesize / Getty Images
 • Til en uddannet Kok, der anerkender forskellene mellem tilberedningsmetoder er anden karakter. De er kategoriseret som "våd" eller "tør" afhængig af, om vand eller andre væsker er involveret, og hver af disse brede kategorier indbefatter flere specifikke tilberedningsmetoder. Bagende, bagning og grille, for eksempel, er alle tørre varme tilberedningsmetoder. Alligevel bruger hvert heat på en anden måde.

  Tør varme tilberedningsmetoder

  Tør varme tilberedningsmetoder defineres af kulinariske lærebog forfatter Wayne Gisslen som "... dem, hvor varmen gennemføres uden fugt." Varmen kan gennemføres med fly, den varme metal af en pande eller olie af en frituregryde. Skåltaler en skumfidus over en lejrbål bruger en tør varme madlavning metode, og så betyder at gøre en grillet ost sandwich til dine børn. Hver madlavning metode har sine fordele og ulemper.


  Om bagende

  Stegeplade anvender en varmekilde placeret over fødevarer at generere intens varme. Hjem slagtekyllinger bruge enten en gasflamme eller elektrisk element til at generere en temperatur på 550 grader Fahrenheit. Maden er placeret på et drop-fange pan at minimere sprøjt og risikoen for brand, og placeret inden for et par inches af varmekilden. Den intense varme browns kød og caramelizes sukker meget hurtigt, at skabe komplekse smag og aroma. Dog skal fødevarer være relativt tynd for at koge igennem før det er forkullet af varmen. "Char-bagende" er misvisende, da madlavning over kul er faktisk en form for grille.


  Om grilning

  Grilling værker i stort set samme måde som bagende. Grilling cooks fødevarer ved at generere intense varme fra gas, kul eller elektrisk element. Forskellen er, at med grille, er varmekilden placeret under fødevarer. Fødevarer er anbragt over varmen på en metal rist, som bliver meget varmt og Sears mørke, attraktive grill mærker på fødevarer. Mens bagende anvender intens varme på alle tidspunkter, grille er mere variabel og varmen kan være høj, moderat eller lavt ved cook indfald. Ligesom bagende, grille er en sund metode, fordi det giver mulighed for fedt til at lave mad ud og drypper væk.


  Om Bagning

  Bagning er en langsommere, lavere intensitet madlavning metode. Ovnen giver et lille, lukket rum, hvor du kan oprette en varm miljø for fødevarer. En gasflamme eller elektrisk element opvarmer luften, som igen overfører varme til din mad. Dette kan finde sted ved høj eller lav varme, afhængigt af det ønskede resultat. Høj varme kan brune fødevarer næsten lige så effektivt som at grille eller bagende, men du kan også bruge din ovn som en langsom komfur til hårde, lange madlavning udskæringer af kød. Bagning tager længere tid end broiling eller grille, men er velegnet til madlavning større og tykkere elementer.

 • Tags:

Posts Carousel