Forgrenet aminosyre supplerer

 • In Default
 • January 12
 • 9 Views
 • 0 comments

 • Forgrenet aminosyre supplerer  Forgrenede aminosyre supplerer kan reducere ømhed og forøge proteinsyntesen i kroppen efter træning. Photo Credit Fuse / Sikring / Getty Images
 • Forgrenede aminosyre supplerer har vist sig at hjælpe med at mindske muskelømhed og skader og øge proteinsyntesen i kroppen efter træning. Disse aminosyrer, som er de grundlæggende byggesten af ​​protein, omfatter leucin, isoleucin og valin. Alle tre er essentielle aminosyrer, der skal indhentes fra fødevarer.

  Fordele

  I forskning offentliggjort i Journal of Nutrition, atleter, der tog BCAA kosttilskud efter deres træning erfaring mindre muskel ømhed og har en højere proteinsyntese end dem der ikke gjorde. BCAA kan også øge fedtsyre opdeling efter træning, så din krop til at bruge mere energi fra fedt til at reparere beskadigede muskler og genopbygge næringsstoffer til dine celler. Dette fremskynder helingsprocessen og minimerer mængden af ​​protein din krop bruger fra dine muskler til at konvertere dem til glucose til energi.


  Typer

  Leucin er en af ​​de BCAAs der hjælper udskille insulin fra bugspytkirtlen, lavere blodsukker, og det virker med de to andre bcaas - isoleucin og valin - at skåne dine muskler bliver brugt som brændstof til energi. Isoleucin fastholder også normale blodsukkerniveauer, og din krop har brug for denne aminosyre til at producere hæmoglobin, som er en jern-holdige forbindelse i dine røde blodlegemer. Ifølge Health News, er valin anvendes til behandling af galdeblæren og leversygdom. Det anvendes også til behandling af patienter med svær protein fejlernæring.


  Behandlinger

  Ud over at hjælpe opbygge muskler og hjælpe motion opsving, læger anbefaler bcaas at bidrage til at fremskynde helingsprocessen i brænde ofrene og dem, der lider af kræft, AIDS eller slutstadiet nyresvigt. Ifølge Health News, der bcaas anvendes til behandling af tardiv dyskinesi, som er en neurologisk lidelse, der består af unormale, ufrivillige kropsbevægelser. Dette er almindeligt blandt dem, der lider af skizofreni og andre psykotiske lidelser.


  Anbefalede indtag

  Diætist Ellen Coleman foreslår, at du tage omkring 2 milligram hver af leucin og valin for hvert milligram isoleucin. Enhver overdreven indtagelse af bcaas vil ikke gøre dine muskler større eller fremskynde inddrivelsen. Dine nyrer udskiller overskydende bcaas i din urin.


  Advarsel

  Fordi kosttilskud er ikke narkotika, de behøver ikke at blive reguleret af Food and Drug Administration. Derfor behøver supplement virksomheder ikke at sætte den rigtige mængde af ingredienser i deres produkter til at matche deres krav. Dette omfatter alle multivitaminer, bcaas, protein pulver og andre lignende produkter. Når man ser for kvalitet tilskud, FDA anbefaler, at du konsultere din læge eller diætist til at vælge de bedste kosttilskud til din tilstand.

 • Tags:

Posts Carousel