Forebyggende Steroider Kan forbedre hjerte bypass operation Resultater

  • In Default
  • February 13
  • 6 Views
  • 0 comments

Forebyggende Steroider Kan forbedre hjerte bypass operation Resultater

Mandag 31 marts, 2014 (healthday News) - Selv steroider ofte gives til patienter, der gennemgår hjerte bypass operation, en stor ny undersøgelse tyder på det almindelig praksis ikke har nogen fordel, og kunne faktisk være skadelig.

Fandt forskerne forebyggende steroider ikke forbedre resultatet af disse procedurer, og kunne sætte patienterne i større risiko for et hjerteanfald efter deres operation. Undersøgelsens forfattere sagde deres resultater udfordrer en praksis læger har brugt i årtier.

Studiet er planlagt til præsentation mandag på det årlige møde i American College of Cardiology (ACC), i Washington, DC Fordi Undersøgelsen blev præsenteret på en medicinsk møde, skal det ses som foreløbig, indtil publiceret i et peer-reviewed tidsskrift.

"Baseret på disse resultater, foreslår vi, at der ikke bør bruges steroider [som en forebyggende foranstaltning] under hjertekirurgi, der kræver brug af hjerte-lunge-bypass," lead investigator Dr. Richard Whitlock, lektor i hjertekirurgi på McMaster University, i Hamilton, Ontario, Canada, sagde i et ACC pressemeddelelse.

Under bypass kirurgi, patienter sat på en "hjerte-lunge-maskine". For at reducere betændelse under og efter denne procedure, disse patienter ofte modtager steroider.

Selvom brug varierer mellem landene, hospitaler og kirurger, forskerne beregnet, at disse patienter får steroider i omkring 25 procent af medicinske centre rundt om i verden.

For at undersøge om steroider faktisk forbedre kirurgiske resultater, forskerne kigget på oplysninger indsamlet på 7.500 patienter, som havde hjerte bypass-operation på en af ​​82 medicinske centre. Hospitalerne inkluderet blev spredt ud over 18 lande i Asien, Europa, Mellemøsten, Nordamerika og Sydamerika.

Halvdelen af ​​patienterne blev randomiseret til at modtage methylprednisolon - et almindeligt anvendt steroid til at forebygge betændelse under bypass operation. Den anden halvdel fik et placebo eller falsk medicin. Resultatet af hver procedure blev analyseret 30 dage efter operationen. Forskerne fandt, at 927 af undersøgelsens deltagere haft et hjerteanfald og 332 døde.

Resultaterne viste, at steroid behandling ikke havde nogen signifikant fordel. Lægemidlet ikke forbedre dødelighed, hjerteanfald, slagtilfælde, nyresvigt eller lungesvigt ifølge pressemeddelelse.

Patienter, der tog steroider, men havde en 15 procent større risiko for død eller hjerteanfald, siger forskerne. Denne gruppe patienter havde også en 21 procent højere risiko for hjerteanfald alene, viste undersøgelsen.

Årsagen forebyggende steroider øgede risikoen for hjerteanfald er uklart, siger forskerne. De sagde deres resultater gælder kun for steroider gives til patienter for at forebygge betændelse under bypass operation. Undersøgelsen har ikke tyder på, at patienter, der tager steroider for andre medicinske årsager bør stoppe med at tage dem for hjertekirurgi.

"Som [heart] sygdom fortsætter med at klatre, er hjertekirurgi blevet en fælles operation i hele verden," Whitlock sagde. "Forsøger at forbedre resultatet for disse patienter er helt klart nødvendigt, og det er vigtigt at revurdere praksis, som der er mangel på beviser og potentiale for skade. Denne undersøgelse viser, at administration af steroider under hjertekirurgi kræver bypass kan forårsage skade. "

Flere oplysninger

Det amerikanske National Library of Medicine har mere om steroider.

Posts Carousel