Fordelene ved Red Yeast Rice

 • In Default
 • September 27
 • 7 Views
 • 0 comments

 • Fordelene ved Red Yeast Rice  Rød gær ris har sundhedsmæssige fordele. Photo Credit ris billede ved ALRI fra Fotolia.com
 • Oversigt

  Kineserne har brugt rød gær ris siden omkring 800 e.Kr., og det tilbyder en række sundhedsmæssige fordele og anvendelser. Rød gær ris er et biprodukt af ris, der indeholder kemiske forbindelser kaldet monacolins. Nogle moderne receptpligtig medicin, såsom lovastin, kendt af sit mærke Mevacor, er et kolesterolsænkende lægemiddel fremstillet af Merck & Co., der indeholder monacolins. Rød gær ris har et kinesisk navn, Zhi Tai eller Hong Qu, og er i de fleste naturlige helsekostforretninger online og off.


  Sænker kolesterol

  Rød gær ris indeholder monacolin K, der forbyder produktion af HMG-CoA reduktase. HMG-CoA-reduktase er den klæbende del af kolesterol. Det holder sig til indersiden af ​​blodkar, og ofte resulterer i blokering fører til slagtilfælde eller hjerteanfald. Rød gær ris har været under humane undersøgelser siden 1970'erne i USA, med resultater, der viser lavere triglycerid, eller dårlige kolesterol, i blodet. Der er ingen bestemmelse af langsigtede virkninger, ifølge Medline Plus af National Institutes of Health.


  Fordøjelsen

  Generationer af kinesisk har taget rød gær ris til dulme mavebesvær, diarré og fordøjelsesbesvær. Produktet er populær i akupunktur terapi for milt, lever og tyktarm eller kolon sundhed, siger Dr. John Chen, ph.d., skriver for "Akupunktur dag" i sin artikel, Rød Gær Ris: Genopdagelse af en gammel Herb. Men dette er ikke en anbefalet supplement for dem med akut leversygdom.


  Forbedret blodcirkulationen

  Forbedret cirkulation af blod er en af ​​de potentielle fordele ved at tage rød gær ris, selv om der har været nogen dybdegående undersøgelser for at bevise denne påstand, ifølge Medline Plus af National Institutes of Health.


  Diabetes Behandling

  Der er nogle hævder, at rød gær ris kan give fordele til dem med diabetes, hedder Medline Plus af National Institutes of Health. Men afdelingen anbefaler yderligere undersøgelser for at bestemme dens effektivitet.


  Smertelindring

  Når det kombineres med en række forskellige urter såsom Yan Hu Suo, også kendt som rhizoma corydalis eller Hong Hua, kendt som flos carthami, rød gær ris kan tilbyde smertelindring fra skade eller traume, ifølge Dr. John Chen, PhD, i en 2004 artikel i "Akupunktur dag."

 • Tags:

Posts Carousel