Fordelene ved Milk til Hud

 • In Default
 • November 13
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Fordelene ved Milk til Hud  En skål mælk med rosenblade på sten fliser. Photo Credit Jupiterimages / Stockbyte / Getty Images
 • Mælk er rig på næringsstoffer og vitaminer, og har været et yndet ingrediens i hudpleje i århundreder. Faktisk Cleopatra, den legendariske dronning af Egypten og mode plade, var kendt for at tage mælk bade som et middel til at holde hendes hud smidig, glat og strålende. Den forskønne Enzymet har ikke mistet nogen damp i skønhed verden siden da og er almindeligt anvendt for sine forskellige fordele til huden.

  Fremragende Exfoliator

  Mælk indeholder mælkesyre, en alpha hydroxy syre, der blidt sloughs væk døde hudceller og fremmer også cellefornyelsen. I sin bog, "The Skin Care Ingrediens Hand Book," forfatter og hudpleje producent Linda Walker siger disse eksfolierende egenskaber er ideelle til at reducere rynker, pigmentforandringer og misfarvning.


  Den Moist-Maker

  I "Milady s Skin Care og Cosmetic Ingredients Dictionary," Natalia Michalun og Varinia Michalun opmærksom på, at mælkesyre findes i mælk også effektivt fugter huden ved at øge sin vandbindingsevne. De nævner også, at mælk er rig på aminosyrer, som forbedrer væskeophobning og hudens fugtighed og giver mulighed for dybere penetration ind i huden.


  Den potente Protector

  Hud kan også drage fordel af mælk er antioxidant-rige egenskaber, som antioxidanter tilskrives hjælpe bekæmpe frie radikaler og miljømæssige toksiner. "Skin Inc." bladets oktober 2012 artiklen antioxidanter i hudpleje, at anti-aging produkter ofte udnytte mælkens antioxidant beføjelser, da de også kan bidrage til at forbedre celle funktion og elasticitet og øge kollagen produktionen i huden.


  Advarsler

  Hvis du er følsom over for laktose-produkter, undgå at bruge mælk infunderes produkter, da de kan føre til allergiske reaktioner eller irritation. Ved anvendelse af produkter med mælkesyre, skal du sørge for at anvende en stærk SPF før solen, da AHAs kan øge sol sensitivitet.

 • Tags:

Posts Carousel