Fordelene ved Flaxseed Tea


 • Fordelene ved Flaxseed Tea
  Hørfrø har hårde frakker, der skal knuses til te brygning. Photo Credit PicturePartners / iStock / Getty Images
 • Hvis du nyde urtete, kunne hørfrø te være en flavorful valg. Også kaldet hørfrø er hørfrø høstet fra hørplanten og har været en del af traditionel medicin i hundreder af år. Moderne forskning tyder på, at hørfrø komponenter kan bidrage til at støtte hjerte sundhed, forebygge kræft og tilbyde andre mulige sundhedsmæssige fordele. Op til 50 gram knuste hørfrø dagligt anses generelt sikkert for raske mennesker, men drikker ikke hørfrø te, hvis du er gravid eller ammer. Det te kan forårsage en reaktion i mennesker allergiske til hør plante, og det kan også forårsage nogle milde fordøjelsessystemet forstyrret. Før drikker te regelmæssigt, diskutere dens brug te med din læge at afgøre, om det er et godt valg for dig.

  Kardiovaskulære fordele

  Hørfrø og hørfrø te indeholder flerumættede omega-3 og omega-6 fedtsyrer, sammen med en gruppe af naturlige forbindelser kaldet lignaner - alle forbindelser med biologisk aktivitet. Resultaterne af mange videnskabelige undersøgelser tyder på, at en kost rig på hørfrø er hjerte-sund, potentielt hjælpe lavere niveauer af kolesterol i blodet og muligvis reducere din risiko for åreforkalkning og andre typer af hjerte-kar-sygdom. En klinisk undersøgelse offentliggjort i juni 2008 i "British Journal of Nutrition" evaluerede effekten af ​​indtagelse af en hørfrø lignan ekstrakt eller placebo i otte uger i en gruppe på 55 personer. Forfatterne rapporterede, at de tager ekstrakten havde 22 procent lavere total kolesterol, sammen med 24 procent lavere niveauer af low-density lipoprotein, eller "dårlige" cholesterol, sammenlignet med placebogruppen. Disse lovende resultater stadig brug bekræftelse i større forsøg.


  Anti-Cancer Egenskaber

  Omega-3 fedtsyrer og lignaner i hørfrø er begge antioxidanter, der kan hjælpe med at beskytte dine celler og væv fra frie radikaler, som dannes under fordøjelsen, når du er udsat for giftstoffer eller i din hud, når du er i sollys. Over tid, kan frie radikaler skade cellulært DNA, eventuelt hæve din risiko for kræft og andre sygdomme. Eksperter på Memorial Sloan Kettering Cancer Center rapporterer, at hørfrø bremser væksten af ​​prostata, bryst og hudkræft celler i kultur og i forsøgsdyr. Adskillige kliniske undersøgelser tyder også på, at hørfrø komponenter kan hjælpe langsom vækst af kræft hos mennesker. For eksempel fandt en undersøgelse offentliggjort i spørgsmålet om "Clinical Cancer Research" fra maj 2005, at forsøgspersoner med brystkræft, der forbruges hørfrø i 30 til 40 dage havde reduceret niveau af kræftrelaterede markører, sammenlignet med placebo-gruppen. Disse mulige anti-cancer fordele stadig brug for yderligere undersøgelse i store kliniske studier.


  Sænket Blood Sugar

  Komponenter i hørfrø te kan også hjælpe langsom eller reducere stigning i blodsukkeret, der opstår, når du spiser, potentielt sænke din risiko for at udvikle type 2-diabetes. Den undersøgelse offentliggjort i "British Journal of Nutrition" i 2008 fandt, at forsøgspersoner, der forbruges hørfrø ekstrakt også signifikant havde reduceret blodsukker, foruden forbedrede kolesteroltal, sammenlignet med kontrolgruppen.


  Lindring af overgangsalderen symptomer

  Fordi nogle hørfrø forbindelser er phytoøstrogener, der virker på samme måde til østrogen, kan hørfrø te også hjælpe med at forbedre milde symptomer på overgangsalderen. En undersøgelse i spørgsmålet om "Obstetrik og Gynækologi" i september 2002 viste, at kvinder i overgangsalderen, der forbruges en hørfrø supplement i to måneder havde forbedring i symptomer kan sammenlignes med den, der ses, når kvinder fik hormonbehandling.


  Gør Tea

  Hørfrø er tilgængelig som hele eller formalede frø, fintmalet hørfrø måltid og te poser. For at gøre te, stejle 1 tsk jorden frø, 2 spsk måltid eller en tepose i omkring 1 kop kogende vand i 10 til 15 minutter med løs te eller to til fire minutter med en tepose. Si den varme væske og, hvis det ønskes, tilføje nogle kanel eller honning for ekstra smag.

 • Tags:

Posts Carousel