Fordelene ved Echinacea for urinvejsinfektioner


 • Fordelene ved Echinacea for urinvejsinfektioner  Echinacea bruges af herbalists for urinvejsinfektioner - men der er ingen forskning til at bakke det op. Photo Credit Monarch på echinacea billede ved RebeccaM fra Fotolia.com
 • Echinacea, også kendt som rød solhat, er en plante hjemmehørende i Nordamerika, som er blevet anvendt af nogle alternative sundhedspersonale for mange forhold, urinvejsinfektioner, men dets effektivitet til behandling af urinvejsinfektioner er ikke blevet bekræftet af forskning. Hvis du lider af en urinvejsinfektion og ønsker at tage echinacea kosttilskud for din tilstand, så tal med din læge først.

  Hvad ved vi?

  Nogle mennesker har brugt echinacea i håb om behandling og forebyggelse af urinvejsinfektioner, baseret på den overbevisning, at denne urt hjælper styrke immunsystemet, ifølge Dr. Benjamin Kligler i januar 2003 spørgsmålet om "American Family Physician". Imidlertid har ingen forskning evalueret effekten af ​​echinacea for forvaltningen af ​​urinvejsinfektioner. Dr. Kligler bemærker, at der er kun "anekdotiske" beviser, hvilket er umuligt at vurdere nøje.


  Hvad betyder NIH Say?

  National Institutes of Health enig i, at der er mangel på klinisk evidens for echinacea som værende effektive for urinvejsinfektioner, og også advarer om, at kvaliteten af ​​echinacea kosttilskud til rådighed i butikkerne er yderst tvivlsom i alle tilfælde. Nogle produkter kan ikke engang indeholde echinacea, eller de kan være forurenet med andre stoffer, såsom bly.


  Sikkerhed

  Echinacea er tilgængelig som over-the-counter kosttilskud i piller, juice eller som te. Hvorvidt de arbejder, er af høj kvalitet, echinacea kosttilskud sandsynligvis sikkert for de fleste mennesker, hvis de anvendes i korte perioder. Denne urt kan forårsage allergiske reaktioner hos følsomme personer, dog. Som med enhver anden medicin eller supplement, hvis du tager echinacea eller anden grund, bør du fortælle det til lægen, fordi det er muligt for interaktioner at forekomme.


  Overvejelser

  Betragtning af, at echinacea ikke er blevet undersøgt til behandling af urinvejsinfektioner, og også i betragtning af den ringe kvalitet af nogle kosttilskud, er der ingen særlig grund til at tage det, hvis du har en UTI eller ønsker at forhindre en. Husk også, at echinacea ikke er godkendt af den amerikanske Food and Drug Administration til behandling af urinvejsinfektioner eller andre medicinske tilstand. Hvis du har mistanke om du har en urinvejsinfektion, skal du kontakte din læge for passende diagnose og behandling.

 • Tags:

Posts Carousel