Fordelene ved Drinking Energy Drinks

 • In Default
 • September 2
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Fordelene ved Drinking Energy Drinks  Energidrikke kan øge ydeevnen i længere træningspas. Photo Credit Photodisc / Photodisc / Getty Images
 • Energidrikke kan være nyttige, når du træner hårdt og har brug for et ekstra løft til en hård session. De kan også bruges som en hurtig pick-me-up i løbet af en langsom eftermiddag på kontoret, men det er vigtigt, at du ikke kommer til det stadie, hvor du bliver afhængige af dem. Når det bruges i den rette sammenhæng, forbrugende energidrikke i moderate mængder som led i en afbalanceret kost kan have fordele.

  Den Carb indhold

  Som en atlet, eller nogen fokuseret på at øge fitness niveauer og udholdenhed, kan du få fordele fra indholdet af energidrikke carb. Ifølge National Federation of State High School Foreninger 'Sports Medicine rådgivende udvalg, de fleste energidrikke er carb-baseret, som indeholder mellem 18 og 25 gram kulhydrat pr 8 ounce. Den australske Institute of Sports Nutrition websted bemærker, at disse kulhydrater hjælper genopbygge energi butikker, potentielt kan føre til øget energi, ydeevne og nyttiggørelse.


  Koffein Kick

  De fleste energidrikke indeholder koffein, der fungerer som en stærk ergogenic hjælp i at øge ydeevnen. Udholdenhedsatleter vil drage størst fordel af koffein indtag omkring træningstid, konstaterer Jennifer McDaniel, en specialist i sports diætetik og talskvinde for Akademiet for Ernæring og diætetik. En typisk energi drik indeholder omkring 80 milligram koffein per 250 milliliter kan - hvilket er lidt mere end 8,5 ounce. Den anbefalede sikker indtag af koffein er 300 til 400 mg per dag.


  Indtast Elektrolytter

  Når du sveder, din krop ikke bare mister vand - det slipper af elektrolytter som godt. Ikke erstatte disse elektrolytter kan føre til et fald i ydeevne og dehydrering. De Diætister i Canada hjemmeside rådgiver på udkig efter en energi drik, der indeholder mellem 460 og 690 mg natrium per liter. Dem, der udfører langvarige sportsbegivenheder kan have behov for lidt højere koncentrationer dog.


  Simple sukkerarter

  De kulhydrater i energidrikke kommer overvejende fra sukker. Mens sukker ofte kan ses som en ernæringsmæssig dårlig fyr, kan det være nyttige under visse omstændigheder. Under carb-loading perioder før atletisk konkurrence, du har brug for et højt indtag af kulhydrater, selvom du ikke ønsker for meget fiber, da dette kan forårsage gastrointestinal stress. For at omgå dette, Australian Institute of Sport anbefaler forbrugende simple sukkerarter, potentielt i flydende form. Dette er et scenarie, når de letfordøjelige sukker i energidrikke kunne være nyttigt.

 • Tags:

Posts Carousel