Fordelene ved 2 Piece Vs. 3 Piece Golf Balls

 • In Default
 • April 22
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Fordelene ved 2 Piece Vs. 3 Piece Golf Balls  Todelt golfbolde generelt producerer mere afstand fra tee. Photo Credit Fuse / Sikring / Getty Images
 • Golfbolde har undergået flere forandringer i hele historien af ​​spillet. Fra "guttaperka" og læderbetrukne "flagrende" golfbolde i begyndelsen af ​​1900-tallet til de højtydende fire stykker golfbolde i dag, har golfbolde måske oplevet flere ændringer end klubber. To af de mere almindelige konstruktioner, de todelte og tredelt golfbolde, er designet til forskellige formål, og kan appellere til forskellige typer af golfspillere.

  Prisoverkommelighed

  Todelte golfbolde er sammensat af en fast center kerne med en hård, Surlyn cover. Tredelt golfbolde, på den anden side, indeholder et fast eller flydende center kerne, et ydre lag bestående af gummi og et blødt cover. Den enklere udformning af den todelte konstruktion gør denne type golfbold mere overkommelige i de fleste tilfælde.


  Større Afstand

  Jo hårdere ydre lag af den todelte golfbold giver en mere elastisk overflade ved anslaget med klubben, der producerer større afstand end de fleste tredelt golfbolde. Endvidere todelte golfbolde generelt har større kompression, som er et mål for kuglens spændstighed, når den rammes. Golfbolde med større kompression ikke sammenbrud så meget, når ramt ved meget høje klub hastigheder, hvilket fører til større afstand.


  Større holdbarhed

  Bortset fra lang afstand, kan holdbarhed være den største fordel af en todelt golfbold. Den hårde, Surlyn cover fundet på todelte golfbolde er mindre tilbøjelige til nedskæringer og ridser. Tredelt golfbolde indeholder normalt blødere covers består af balata eller elastomer. Mens disse materialer producere en meget blødere føler, de er udsat for slid og ælde og erfaring langt mindre liv end en todelt kugle.


  Harder Feel

  Todelte golfbolde producere en hårdere fornemmelse ved anslaget end tredelt golfbolde, hvilket gør dem mindre fordelagtig omkring green. Nogle golfspillere dog foretrækker den tungere og mere solid følelse af en hård golfbold fra tee. Den blødere følelse af et tredelt golfbold ofte ikke producere tilfredsstillende "bump", som den todelte bold gør, når slog godt.


  Reduceret Spin

  Todelte golfbolde producere mindre spin end tre stykker bolde. Mens dette er en ulempe for mere avancerede golfspillere, der har behov for at forme skud og stoppe bolden hurtigt rundt i grønne, reduceret centrifugering kan faktisk hjælpe begynder golfspillere. For golfspillere, der kæmper med kroge eller skiver, kan en bold med mindre spin hjælpe dem med at holde flere skud i fairway.

 • Tags:

Posts Carousel