Fordele ved Legemsvægt Chair Dips for din triceps

 • In Default
 • September 5
 • 8 Views
 • 0 comments

 • Fordele ved Legemsvægt Chair Dips for din triceps  Brug en robust stol til stol dip øvelse. Photo Credit Hemera Technologies / AbleStock.com / Getty Images
 • Chair dips er et bekvemt alternativ styrke øvelse til almindelige dips. Dips målrette dine triceps, muskler på bagsiden af ​​overarmen. Regelmæssige dips er en avanceret øvelse; stol dips er en lettere, men stadig udfordrende, alternativ. Du behøver ikke nogen særligt udstyr til at gøre stol dips og der er flere variationer af denne øvelse.

  Identifikation

  For at gøre stolen dip motion, placere en robust stol i et åbent rum. Sæt dig ned og wrap fingrene rundt om forkanten af ​​stolen. Skub din krop frem, indtil din bagdel er lige ved stolen. Start med armene helt ud. Juster dine fødder, så dine hæle er et par inches foran dine knæ. Bøj albuerne til at sænke din krop mod gulvet. Pege dine albuer direkte bag dig; lad dem ikke blusse ud til siderne. Stop, når albuerne er på en 90 graders vinkel, og tryk op igen, glatning dine arme.


  Sværhedsgrad

  Standard dips er en avanceret styrke øvelse, du gør på en dukkert maskine eller parallelle stænger. Din krop hænger over gulvet, og du skal trykke hele din kropsvægt, hvilket er for svært for nogle personer. Chair dips tilbyder fordelen ved kun at trykke på en del af din kropsvægt, hvilket gør øvelsen rentabelt for flere personer.


  Variationer

  Den knæene-bøjede stol dip er den mest grundlæggende version af øvelsen. For en mere udfordrende øvelse, strække dine ben foran dig, så din vægt er på hælene. Med benene forlænget ud, er du nødt til at trykke mere af din kropsvægt, hvilket øger vanskeligheden ved øvelsen. Du kan også placere dine fødder op på en anden stol eller bænk, yderligere at øge udfordringen. Den sidste progression er at placere vægten på dine ben, tilføje mere modstand til øvelsen.


  Convenience

  Stolen dip er en praktisk øvelse at medtage i din træning, fordi det ikke kræver særligt udstyr. Du kan gøre stol dips hjemme, på kontoret eller i et hotelværelse, når du rejser. Hvis du ikke har en stol til rådighed, kan du bruge en hvilken som helst anden robust objekt, såsom et gelænder, stenmur, lavt bord eller kanten af ​​et badekar.

 • Tags:

Posts Carousel