Fordele ved Echinacea & Goldenseal

 • In Default
 • February 20
 • 6 Views
 • 0 comments

 • Fordele ved Echinacea & Goldenseal  Echinacea tilbyder kraftfuld immune støtte. Photo Credit Hemera Technologies / Photos.com / Getty Images
 • I århundreder har folk kombineret echinacea og Gyldensegl at genoprette sundhed og kæmp en række lidelser. Præcis hvordan disse urter arbejde er stadig lidt af et mysterium, men nogle undersøgelser har vist deres effektivitet til specifikke lidelser og betingelser. Begge urter er alteratives, hvilket betyder at de bidrage til at genoprette sundhed og rense blodet af urenheder. Alteratives ikke arbejde hurtigt. Folk tager dem på lang sigt at afhjælpe kroniske tilstande.

  Echinacea som en Immun Booster

  Ifølge University of Maryland Medical Center, echinacea indeholder aktive stoffer, der forbedrer immunsystemet. Det lindrer også smerte, reducerer inflammation og giver hormonelle, antivirale og antioxiderende virkning. Dens anvendelser omfatter behandling af urinvejsinfektioner, vaginal candida gær infektioner, øre infektioner, fodsvamp, høfeber og bihulebetændelse. Nogle rapporter hævder, at anvende echinacea ekstrakt på sår hjælper med at reducere helbredende tid, men ingen videnskabelige beviser understøtter denne påstand. Echinacea har antiseptiske egenskaber, men så det giver mening, at det ville hjælpe sår heler hurtigere.


  Echinacea for Infektioner

  I 2003 en artikel i "Phytomedicine", rapporterede, at echinacea purpurea uddrag fremkalde makrofag - mobile hvide blodlegemer - aktivering. Det aktiverer også polymorfkernede leukocytter - hvide blodlegemer produceres af knoglemarven - og naturlige dræberceller, hvilket gør echinacea en immun booster. Ifølge "Herbal Materia Medica," echinacea byder antimikrobielle, antibakterielle og lymfe egenskaber, hvilket gør det til et valg for infektioner.


  Goldenseal at berolige og pleje slimhinder

  University of Maryland Medical Center rapporterer, at nogle mennesker bruger Gyldensegl til at lette og nære slimhinder, hvilket gør det en levedygtig valg for urinvejsinfektioner, ondt i halsen, vaginitis, diarré, øjeninfektioner og fordærve sår. Ifølge "Herbal Materia Medica," Gyldensegl er en alternativ, så det renser blodet, mens dens antimikrobielle og adstringerende egenskaber lindre og beskytte slimhinderne. På grund af dens bitre egenskaber, Goldenseal gavner fordøjelseskanalen og kan lette virkningerne af fordøjelsesbesvær.


  Goldenseal til at sænke kolesterol

  En af de største fordele, goldenseal har at tilbyde, er dens evne til at sænke kolesterol. "The Journal of Lipid Research" udgivet et dyr undersøgelse, der identificerede goldenseal som en naturlig LDL-sænkende middel. Gyldensegl indeholder et alkaloid kaldet Berberin, som i undersøgelsen hjalp lavere LDL i hamstere.


  Anbefalet brug og forholdsregler

  Ifølge Janet Zand, skriver på hjemmesiden Healthy.net kan folk tage echinacea og goldenseal to til tre gange om dagen i en til to uger om måneden. Begge løsninger kan være i form af tinkturer eller piller, med tinkturer det mest effektive. Langsigtet kan kontinuerlig brug af disse urter have negative virkninger, dog. Desuden kan disse urter interagere med receptpligtig medicin, så tjek med din læge, før du tager enten.

 • Tags:

Posts Carousel