Foranstaltninger for at holde patienter med hjertesvigt Fra Vender tilbage til hospitalet

  • In Default
  • March 22
  • 5 Views
  • 0 comments

Foranstaltninger for at holde patienter med hjertesvigt Fra Vender tilbage til hospitalet

Fredag, 19 Juli (healthday News) - Hospital hold kan tage seks trin til at hjælpe patienter med hjertesvigt undgå endnu hospitalsophold inden måneden efter de forlader, en ny undersøgelse fund.

Hvert trin alene reducerer risikoen, men efter alle seks anbefalinger kan sænke genindlæggelser med så meget som 2 procent. Det kunne have en enorm indflydelse på sundhedssystemet, ifølge den ledende forfatter af undersøgelsen vises 16 Jul i tidsskriftet Circulation: Kardiovaskulær Kvalitet og resultater.

I hjertesvigt, kan hjertet ikke pumpe godt nok til at holde trit med arbejdsbyrden, og kroppen får for lidt blod og ilt til at opfylde sine behov.

"En million mennesker er indlagt med hjertesvigt hvert år, og omkring 250.000 vil være tilbage på hospitalet inden for en måned," Elizabeth Bradley, professor i folkesundhed og fakultet direktør for Yale Global Health Leadership Institute ved Yale University, sagde i en tidsskrift pressemeddelelse. "Hvis vi kunne holde endda 2 procent af dem i at komme tilbage til hospitalet, der kunne lig en besparelse på mere end 100 millioner dollar om året."

Hun og hendes kolleger analyserede næsten 600 amerikanske hospital undersøgelser, der blev gennemført i perioden fra november 2010 og maj 2011 for to landsdækkende programmer beregnet til at reducere hospitalets genindlæggelser for patienter med hjertesvigt.

De følgende seks trin blev identificeret som mest effektive:

  • Danner partnerskaber med community læger til at beskæftige sig med tilbagetagelse spørgsmål
  • Samarbejde med andre sygehuse for at skabe sammenhængende strategier for at reducere tilbagetagelse
  • Har sygeplejersker overvåge medicin plan koordination
  • Planlægning opfølgende aftaler for patienter, før de forlader hospitalet
  • Oprettelse systemer til at sende udledning information til patienternes primære sundhedstjeneste læger
  • Kontakt til patienter på nogen testresultater modtaget efter de er afladet

Mindre end en tredjedel af sygehusene fulgte de fleste af de skridt, og kun 7 procent brugt alle seks, ifølge undersøgelsen.

"Vores resultater understreger betydningen af ​​hele systemet af pleje og værdien af ​​koordinering mellem udbydere for adressering genindlæggelser," Bradley sagde. "Hospitaler og deres patienter vil have gavn af at overveje disse seks strategier og begynder at gennemføre dem."

Flere oplysninger

US National Heart, Lung, og Blood Institute har mere om hjertesvigt.

Posts Carousel