Forældrerollen søskende til børn med autisme

 • In Default
 • June 17
 • 22 Views
 • 0 comments

 • Forældrerollen søskende til børn med autisme  Søskende til børn med autisme har en tendens til at vokse ind omsorgsfulde voksne. Photo Credit Comstock Images / Comstock / Getty Images
 • Som forælder til et barn med autisme, er du ikke fremmed for stress og udfordringer - det samme gælder for dit barn uden autisme. Søskende til børn med autisme ofte føler bekymring for deres forældre og deres søskende, forlegenhed over deres søskende omkring jævnaldrende og frustration med deres søskende er ulige adfærd. Disse spørgsmål, ud over det faktum at de ofte blive mål for aggressiv opførsel, er vanskelige at håndtere. Men gennem kommunikation og sund interaktion, kan dit neurotypical barn håndtere disse forhindringer.

  Talking About autisme

  Selv fra en ung alder, vil søskende til et barn med autisme indse der er noget "anderledes" om sin bror, så det er vigtigt at starte en åben samtale med din neurotypical barn om, hvad autisme er. Niveauet for denne samtale afhænger helt af dit barns alder. Spørg dit barn, hvad han mener autisme er, og lytte uden dom, efterfulgt af at rose dit barn for hans åbenhed. Han kunne udtrykke en bred vifte af intense følelser, fra at føle sig skyldig, at han er "normal" til at være vred over, at hans bror får opmærksomhed. Dine svar på dit barn kan være så simpelt som: "Din bror kan ikke tale" for en ung søskende eller "Det er en forskel i din brors hjerne" til børn i midten skole til mere avancerede diskussioner for mindre børn. Start denne samtale tidligt, men fortsætter det gennem dit barns liv.


  Special Time

  Søskende til børn med autisme er ofte overset, selv når du ikke har til hensigt at behandle dem på den måde. Da du ofte er optaget af dit barns læge og terapeut besøg, IEP møder og hjem interventioner, er det svært at fokusere på din andet barn. Du bør dog have tid, der er afsat bare for søskende til et barn med autisme. Planlægge det ind i din ugeplan, så det kan være, når du går dit barns ugentlige baseball spil eller et bruge et par minutter med ham før seng. Denne plan er med til at fremme en følelse af lighed i dit hjem. Nogle søskende til børn med autisme rapportere også en følelse af isolation, så at finde en søskende støttegruppe kan hjælpe dit barn er klar over at han ikke er alene.


  Family Time

  Husk at behandle både dine børn det samme - hvis du rose dit barn med autisme for at gøre noget godt, ros din neurotypical barn for den samme præstation. Forventer, at begge dine børn til at gøre gøremål. Har tidspunkter, du bruger som en familie, såsom spisetid, men også realisere din neurotypical barn behøver ikke at gøre alt med sin bror med autisme. Hvis det er muligt, har et værelse eller område for hvert barn, der er hans eget rum.


  Søskende Play

  Det er naturligt for søskende ønsker at lege med hinanden, men nogle gange adfærd dit barn med autisme skræmmer eller forstyrrer dit andet barn, hvilket er hvorfor det er vigtigt at modellere og tilskynde interaktion. Fra en tidlig alder, lære dit neurotypical barn den bedste måde at kommunikere til sin bror, som ved hjælp af korte og enkle anvisninger, der giver prompter på et svar eller rose god opførsel. Søskende skal være ansvarlig for at fortælle sin bror, da hans opførsel er upassende og være i stand til at formidle en følelse af kærlighed og varme. Gennem praksis vil en søskende til et barn med autisme viser sig at være mere medfølende og omsorgsfulde end den gennemsnitlige person, ifølge Sandra Harris, som er administrerende direktør for Rutgers University Douglass Developmental Disabilities Center, i en artikel om Time.com .

 • Tags:

Posts Carousel