Fokus på CPR Forbedrer Survival


Fokus på CPR Forbedrer Survival

Mandag 4:e maj (healthday News) - Med CPR, jo mere brystkompressioner jo bedre, en ny amerikansk undersøgelse tyder på.

Forskerne fandt, at når professionelle redningsfolk øget antallet af kompressioner under genoplivningsudstyr (CPR), og forsinket andre interventioner for at fokusere på de kompressioner, overlevelsesraten for personer med pludseligt hjertestop fordoblet.

"Selv med professionelle redningsfolk, begyndende IVs og levere medicin kan tage en bagsædet til gode kvalitet brystkompressioner," undersøgelse forfatter Dr. Alex G. Garza, en lektor i akut medicin på Washington Hospital Center og Georgetown University School of Medicine i Washington, DC, sagde i en pressemeddelelse fra American Heart Association. "Det er en back-to-basics budskab."

Garza og hans forskerkolleger analyseret effekten af ​​nye genoplivning protokoller gennemført i 2006 af Kansas City Emergency Medical Services. Under ændringerne, den højeste prioritet blev brystkompressioner, og redningsfolk blev bedt om at udføre 50 brystkompressioner før pause til at administrere to vejrtrækninger til patienten. Aktuelle American Heart Association retningslinjer for CPR opfordring til 30 kompressioner efterfulgt af to vejrtrækninger.

Den Kansas City EMS også instrueret redningsfolk at forsinke intuberende patienter og administration af medicin til at minimere afbrydelser brystkompressioner.

Efter ændringerne, samlede overlevelse for out-of-hospital hjertestop patienter steget fra 7,5 procent til 13,9 procent. Resultaterne vises i maj 4 online udgave af cirkulation.

"Det tager 5-7 brystkompressioner til at hæve trykket nok til at begynde at køre blod ind i hjertet væv," Garza forklaret. "Hvis du stopper for ofte til at give et par indåndinger, så har du ikke hjulpet hjertet meget, og du er nødt til at begynde at bygge pres forfra."

Hvert år i USA, EMS arbejdere behandle næsten 300.000 mennesker, der har lidt pludseligt hjertestop, en brat tab af hjertefunktionen, der normalt opstår efter hjertets elektriske impulser bliver uregelmæssig eller hurtig og forhindre effektiv pumpning af blod.

Flere oplysninger

American Heart Association har mere om CPR.

- Robert PREIDT

KILDE: American Heart Association, pressemeddelelse, 4 maj 2009

Sidst opdateret: 4 maj, 2009

Posts Carousel