Fødevarer, der interfererer med jernoptagelsen

 • In Default
 • January 14
 • 16 Views
 • 0 comments

 • Fødevarer, der interfererer med jernoptagelsen  Fødevarer, der interfererer med Iron Absorption Kreditering Zedcor helejede / PhotoObjects.net / Getty Images
 • Jern er et mineral, der er afgørende for et godt helbred. Kroppen bruger jern til forskellige formål. Det anvendes i celledifferentiering og cellevækst. Det anvendes også i produktionen af ​​hæmoglobin, som anvendes i forbindelse med transport af ilt fra lungerne i hele kroppen. Jern er nødvendig for opbygningen af ​​muskler og knogler. Når bodyâ € ™ s jern behov ikke bliver opfyldt, en tilstand kaldet jernmangel kan medføre. Jernmangel anæmi er en tilstand karakteriseret ved en mangel på energi og en tilstand af at være konstant træt. Selvom der er mange fødevarer, der har jern og kan bidrage til den daglige jern behov, der er nogle fødevarer, der interfererer med bodyâ € ™ s optagelsen af ​​jern fra kosten.


  Mejeriprodukter

  Mælkeprodukter, såsom yoghurt, ost og mælk påvirke absorptionen af ​​jern i kroppen, ifølge det britiske Thalassaemia Society. Thalassæmi er en tilstand karakteriseret ved uregelmæssig produktionen af ​​hæmoglobin i kroppen. Desuden kan kalktilskud, der tages inden for to timer et måltid, der er rigt på jern føre til et fald i bodyâ € ™ s absorption af jern i måltidet. Det skal bemærkes, at indholdet af calcium i mejeriprodukter er en vigtig del af en sund kost.


  Kaffe, te og oregano

  Kaffe og te vil nedsætte absorptionen af ​​jern, når de er beruset med et måltid, der er rigt på jern. Ifølge University of Notre Dame, kan kaffe nedsætte absorptionen af ​​jern med så meget som 39 procent. Te kan nedsætte absorptionen af ​​jern med så meget som 87 procent. Oregano er et krydderi, der kan nedsætte absorptionen af ​​jern i kroppen.


  Korn og soja

  Korn fremstillet med majs, ris, havre og hvede klid kan nedsætte absorptionen af ​​jern i kroppen. Sojaprodukter såsom sojabønner og tofu kan også påvirke absorptionen af ​​jern.

 • Tags:

Posts Carousel