Fødevarer, der bidrager til fedme

 • In Default
 • August 1
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Fødevarer, der bidrager til fedme  Undgå fastfood til en sundere kost. Photo Credit Ingram Publishing / Ingram Publishing / Getty Images
 • En fødevare kan forårsage vægtstigning, hvis du spiser for meget af det. Men visse fødevarer er mere energi tæt, hvilket betyder at de har flere kalorier per gram, hvilket gør dem mindre påfyldning og gør det mere sandsynligt, du vil spise for meget disse fødevarer. Det er mængden af ​​mad, du spiser, der fylder dig op, ikke antallet af kalorier. Folk, der indtager kostvaner, der er mere energi tætte er mere tilbøjelige til at være overvægtige end dem, der forbruger kost lavere i energitæthed, ifølge en undersøgelse offentliggjort i "Diabetes Care" i april 2007.

  Energirige Foods  Fødevarer, der bidrager til fedme  Bagværk. Photo Credit jcarlosdelacruz / iStock / Getty Images

  Fastfood tendens til at være meget høj i energitæthed, med en typisk måltid, der indeholder mere end dobbelt energitætheden af ​​en sund kost, ifølge en undersøgelse offentliggjort i "Fedme Anmeldelser" i november 2003. Andre energirige fødevarer er dem, der er højt indhold af sukker, fedt eller begge, såsom sukkersødede drikkevarer, nødder, avocado, tørret frugt, fuldfede mælkeprodukter, fede udskæringer af kød, desserter og mange bagværk.


  Bedre muligheder  Fødevarer, der bidrager til fedme  Stedfortræder flere energirige fødevarer såsom bønner. Photo Credit Blå Jean Images / Photodisc / Getty Images

  Forbruge flere lavenergi-tæthed fødevarer, som er dem, der med et højt vand eller fiberindhold, herunder de fleste frugter og grøntsager. Fyld din tallerken hovedsageligt med disse fødevarer og spise dem først; så vil du have mindre plads til de mere energirige fødevarer i dit måltid. Du kan også erstatte halvdelen af ​​det beløb, du ville normalt bruger på en energi-tætte fødevarer med frugter eller grøntsager, såsom at bruge bønner i stedet for halvdelen af ​​kødet i din favorit chili opskrift.

 • Tags:

Posts Carousel