Fødder Smerter og Magnesium

 • In Default
 • November 19
 • 47 Views
 • 0 comments

 • Fødder Smerter og Magnesium  Kvinder har en tendens til at have mere mund smerter end mænd gør. Photo Credit Paper Boat Creative / Lifesize / Getty Images
 • Ifølge STARTHealthCare, tre ud af fire amerikanere erfaring fodproblemer i livet på trods af, at kun en lille gruppe af individer er født med fodproblemer. STARTHealthCare også, at kvinder er fire gange større sandsynlighed for at opleve fodproblemer end mænd på grund af deres valg i fodtøj.

  Magnesium

  Magnesium er den fjerde mest almindelige mineral findes i den menneskelige krop, i henhold til kontoret for kosttilskud ved National Institutes of Health. Omkring halvdelen af ​​magnesium findes i kroppen er placeret i knoglerne. En god kilde til magnesium i kosten er mørke bladgrøntsager grønne grøntsager, fuldkorn og bælgfrugter. Dette mineral indeholder mange sundhedsmæssige fordele for den menneskelige krop, herunder fødderne.


  Osteoporose og Mund Pain

  En årsag til mund smerter for ældre er knogleskørhed. Osteoporose er en lidelse, hvor skelet knoglen forværres, forårsager knoglerne til at blive mere let brudt. Ifølge Health Central, kan en ældre person klager over en nondescript mund smerter har knogleskørhed. Når osteoporose er årsagen til mund smerter, smerten er normalt i begge fødder. Knoglerne i fødder er demineralisering og bliver svagere. Personen er dog stadig forpligtet til at støtte en hel menneskelige krop med de svagere fødder. Dette forårsager smerte.


  Magnesium og Osteoporose

  En magnesiummangel kan være en risiko for at udvikle osteoporose. En stigning i mineralet magnesium forbedrer knogletæthed. Ifølge The Magnesium Website, blev en gruppe kvinder givet magnesium terapi og ved afslutningen af ​​de to-årig undersøgelse var der en signifikant stigning i knogledensitet for kvinderne. Hvis en person med osteoporose øger mængden af ​​magnesium forbrugt, vil knoglen bliver tættere, hvilket fører til mindre mund smerter.


  Heel Spurs og Mund Pain

  En hæl spore er en callus, der udvikler sig på knoglen, inde i foden. Kalkaflejringer udløse callus at udvikle sig. En helbrede anspore tilskynder inflammation, hvilket fører til smerte. Ifølge Arthritis Trust, har en calcium og magnesium-mangel er blevet kendt for at producere hælspore.


  Magnesium og Heel Spurs

  Fordi magnesium er nødvendig for optagelsen af ​​calcium, kan hæl anspore smerter behandles med magnesium og kalktilskud. Den rette mængde af disse kosttilskud forhindrer kalkaflejringer fra formning på knoglen. De anbefalede mængder er 1,500mg af calcium og 750 mg magnesium.


  Advarsel

  Som med eventuelle tillæg, behøver du ikke ønsker at tage for meget magnesium. En overflod af magnesium kan føre til diarré og mavekramper. Det er muligt med meget store doser for at udvikle magnesium toksicitet.

 • Tags:

Posts Carousel