Fodbold stjerne Alex Morgan om Abs, Kate Upton, og 'dwts'

  • In Default
  • September 29
  • 1 Views
  • 0 comments

Fodbold stjerne Alex Morgan om Abs, Kate Upton, og 'dwts'

Getty Images

Har du nogensinde spekulerer på, hvad livet er som efter at have vundet olympisk guld? Vi fangede Alex Morgan på Mercedes-Benz 'Fit for Fashion begivenhed at finde ud af.

Du er en international sports berømthed med en guldmedalje og en Sports Illustrated photo shoot under bæltet. Hvad er dine karrieremål både i og uden for fodbold?
"Vores næste mål er at vinde VM i 2015," siger hun. "Det er allerede på vores radar." Efter at have tabt til Japan i 2011 World Cup og afregning for sølv, siger Morgan næste gang, "vi ønsker at komme ud med guld."

Uden for fodbold, det guldvinder siger, hun er interesseret i mode og ønsker at "dyppe tæerne" i flere ting. Konkret, hun er interesseret i at skabe en linje af sved-bevis solcreme og mascara for professionelle sportsfolk. Men som for lige nu, "Jeg begynder små," siger hun. "Jeg bare nyde Fashion Week lige nu klæde dig ud, have det sjovt og lægge mine klamper væk for en uge eller deromkring." Fair nok!

Hvad inspirerede din interesse i at skabe en skønhed og hudpleje linje?
"Jeg kan lide at klæde sig ud og bære makeup tider", men "der er ikke så mange produkter derude for professionelle sportsfolk." De fleste professionelle sportsfolk træne to eller tre gange om dagen, og Morgan mener, at sved-bevis skønheds- og hudplejeprodukter ville gøre deres liv lidt lettere.

Læs mere på Fox News Magazine:

  • Model Crush: Kate Upton
  • Sandheden om Bacon
  • Fem let arbejde Frokost Idéer

Har du bære makeup under fodboldkampe?
"Jeg meste bære mascara, det er om det.« Morgan siger hun kan lide at holde hendes makeup minimal, fordi "det er ikke godt for din hud til at være iført så meget makeup og sveder det ud."

Apropos sved, hvordan får du dem abs?
"Min hemmelighed for min abs er at spise sundt, drikke masser af vand og gøre en masse cardio," Morgan forklarer. "Det er ikke altid at gøre 500 crunches - det bliver cardio ind og få din puls op. Jeg sandsynligvis køre rundt 4-6 miles om dagen. "

Hvad er dit foretrukne overbærenhed?
"Jeg er fra Californien, så jeg ville have at sige, at jeg elsker en god In-N-Out burger."

En anden Sports Illustrated-modellen kommer til at tænke på, når vi tænker på burgere. Har du mødt Kate Upton?
"Jeg gik til Vegas for en Sports Illustrated frigivelse af magasinet og jeg mødte Kate Upton og nogle af de andre piger," siger Morgan. "Kate Upton er virkelig sød. Hun er smuk ung og hun blev lidt af en berømthed natten over med Sports Illustrated, "tilføjer hun. "Men hun er virkelig sød."

Efter at have set din Sports Illustrated krop maling foto, vi ved, at der er en anden modellering gig ned på linjen. Kan du fortælle os, hvad din næste er?
"Jeg går i et modeshow på tirsdag [for 2012 Fashion Week], så det vil være min første modeshow," afslører hun. "Det er for" Just Dance 4, 'videospillet. Det er blevet så populære, at de har samarbejdet med en kommende designer til at have en landingsbane show. "Og nej, Morgan har ikke praktiseret hendes landingsbane strut endnu, men" Jeg er sikker på, at jeg vil være i mit hotelværelse denne weekend. "

Har Dancing With the Stars hedder?
"Jeg har ingen planer om Dancing With the Stars, men jeg er ikke lukket for det." Stay tuned.

Fodbold stjerne Alex Morgan om Abs, Kate Upton, og 'dwts'
Fox News Magazine er den officielle livsstilsmagasin af Fox News, der dækker kærlighed, parforhold, stil, skønhed, mad, ernæring, fitness, indretning, design, og selvfølgelig, berømtheder. Tjek mere på magazine.foxnews.com.

Posts Carousel