Flydende Kosttilskud til vægtøgning

 • In Default
 • September 23
 • 5 Views
 • 0 comments

 • Flydende Kosttilskud til vægtøgning  Flydende kosttilskud kan være et fantastisk værktøj til vægtøgning. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Vægtøgning kan blive et problem for visse befolkningsgrupper. Uanset om du forsøger at tage på i vægt på grund af en medicinsk tilstand eller bare for at bulk op, kan brugen af ​​flydende kosttilskud gøre processen lettere og hurtigere. Der er et væld af flydende kosttilskud til rådighed. Det er vigtigt at finde en, der virker bedst for dig.

  Vælge en Supplement

  At vælge en flydende supplement kan føles som en skræmmende opgave. Der er mange forskellige produkter på markedet i dag, med nye til kontinuerligt. Når du vælger et supplement overveje, hvad er det ultimative mål? Hvis du forsøger at få muskler vægt, at vælge et supplement højt proteinindhold bliver vigtig. Hvis du forsøger at tage på i vægt på grund af en helbredstilstand smag eller kaloriefattige plan kunne blive vigtigere. Andre overvejelser omfatter: kalorie niveau, vitamin / mineral indhold, laktose indhold, konsistens, smag og pris.


  Bestemmelse idealvægt

  At afgøre, hvor meget vægt at vinde, er det vigtigt at beregne idealvægt. For at beregne ideelle kropsvægt for mænd bruger denne ligning: 106 £. for de første 5 fod i højden, multiplicerer hver tomme over 5 fødder ved 6 og tilføjer, at til 106 lbs. For eksempel ideelle legemsvægt for en 5 fod, 8 inch mandlige lig £ 154. Ideelle kropsvægt for kvinder beregnes ved hjælp af følgende ligning: 100 £. for de første 5 fod i højden, multiplicerer hver tomme over 5 fødder ved 5 og tilføjer, at til 100 lbs. For eksempel ideelle legemsvægt for en 5 fod 8 tommer kvindelige lig £ 140.


  Flydende Kosttilskud til Body Building

  For at finde en flydende supplement ideel til at øge muskelmasse, er det vigtigt at bestemme protein behov. Proteinet krav til den gennemsnitlige person kan beregnes ved hjælp af følgende metode: formere vægt i kg med 0,8-1. For eksempel en 70 kg person har brug 56-70 g protein pr dag. Ifølge den amerikanske Diætetiske Association, for at øge muskelmasse tilpasse protein til 1,2-1,7 g pr kg. Derfor er den samme person på 70 kg kræver nu 84-119 g protein per dag. En stor mulighed for at prøve, er Muscle Milk, som giver 25 g protein pr 14 ounce


  Flydende Kosttilskud For vægtøgning

  Hvis undervægtige er det vigtigt at bestemme kalorier nødvendige per dag for vægtøgning. Den gennemsnitlige person kræver 25-30 kalorier pr kg. For vægtøgning stigning til 30-35 kalorier pr kg. For eksempel en person på 70 kg forsøger at vinde vægt kræver 2,100-2,450 kalorier per dag. Visse sygdomstilstande kan også kræve en stigning i daglige kalorieindtag, såsom kræft, forbrændinger og nyresvigt kræver dialyse. Et par af de populære produkter omfatter, Sikre og Boost.

 • Tags:

Posts Carousel