Flydende Collagen for Gigt

 • In Default
 • October 30
 • 19 Views
 • 0 comments

 • Flydende Collagen for Gigt  Flydende kollagen viser lovende som en arthritis behandling. Photo Credit dropper rør billede ved jimcox40 fra Fotolia.com
 • Collagen kan gøre meget mere end at holde vores hud ser ung; Det ser ud til at hjælpe vores krop bevæge sig bedre. Adskillige undersøgelser har endda vist, at anvendelsen af ​​collagen kan arbejde så godt, hvis ikke bedre end, den leddegigt lægemiddel methotrexat at afbøde og smøre leddene og styrke immunsystemet. Flydende kollagen tages oralt er en af ​​de almindelige former givet til patienter.

  Forklaring

  Det er brusk inden leddene, hvilket i høj grad består af kollagen, som ofte forværres i gigt ramte. Tager flydende kollagen tilføjer mere pude til brusk og beskytter leddene. Desuden Arthritis MD citerer en del af immunsystemet kendt som gut-aktiverede lymfevæv (GALT) som reagerer på oral collagen, hvilket gør det nyttigt i autoimmune former for arthritis.


  Kilde

  Dr. Wei Wei, der ledede en kinesisk undersøgelse om kollagen og leddegigt, bemærkede, at type II collagen var især til gavn for deltagere med den autoimmune sygdom. Type II-collagen er afledt fra kyllinger, ofte fra knoglerne i brystbenet. Andre kollagen kilder omfatter køer og okse. Oprettelsen af ​​syntetisk collagen er i værkerne, med at blive gjort fremskridt på Raines Laboratory ved University of Wisconsin.


  Fordele

  Ud over de studier i Kina og Wisconsin, blev COBRA forsøg i Holland også gjort for at afprøve virkningerne af kollagen til arthritis. Denne undersøgelse viste også, at kollagen er nyttige i behandling af smerte og inflammation af rheumatoid og osteoarthritis, foruden de autoimmune fordele. Forskningen viser også, at det kan være mere fordelagtigt, hvis den tages løbende.


  Bivirkninger

  Flydende kollagen til gigt synes at være sikkert med få bivirkninger optræder under kliniske forsøg. En tysk undersøgelse foretaget i 1996 på patienter med leddegigt gjorde rapportere kvalme som en bivirkning. Da tillægget indtages oralt, yderligere gastrointestinale problemer herunder diarré og forstoppelse er også mulige. Arthritis MD rapporterer, at forsøgene gennemføres med kun doser på 10 mg dagligt. Tag ikke mere uden at konsultere din læge.


  Overvejelser

  Den nøjagtige mekanisme af flydende collagen i forhold til arthritis er ikke fuldt afklaret, især i forbindelse med former for arthritis uden osteoarthritis og rheumatoid arthritis. Flydende kollagen giver dog ud til at være et sikkert alternativ supplement til anti-inflammatoriske medicin. Tilsætningen af ​​syntetiske former kan være endnu mere fordelagtig. Check med din læge, før du foretager denne substitution for din gigt.

 • Tags:

Posts Carousel