Floor Øvelser til at forbedre cirkulation og mindske hævelse i benet

 • In Default
 • February 10
 • 6 Views
 • 0 comments

 • Floor Øvelser til at forbedre cirkulation og mindske hævelse i benet  Gulvøvelser kan reducere hævede ben. Photo Credit kvindelige ben billede ved gajatz fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Hævelse sker, når væske puljer i dine underben, ifølge MayoClinic.com. Det er en almindelig bivirkning fra at bruge for meget tid på dine fødder eller sidder ved dit skrivebord. Hævede ben kan også indikere en alvorlig hjerte eller nyre lidelse, så det er vigtigt at have din læge vurdere din hævelse. Ben øvelser bidrage til at forbedre omsætning, hvilket reducerer hævelse. Mange af dem kan gøres derhjemme, på din etage, med ikke særligt udstyr.


  Ankel Pumper

  Ankel pumper er en af ​​de enkleste og mest effektive måder at øge cirkulation til de nedre ekstremiteter. De kan gøres derhjemme på gulvet eller i en stol ved dit skrivebord på arbejdet. For at udføre dem, udvide dit ben og pege tæerne mod gulvet. Flex din fod til at pege tæerne mod din krop. Gentag anklen pumpe 10 til 20 gange på hver side. Udfør øvelserne hver time, rådgiver Ohio State University Medical Center.


  Strækninger og Kicks

  Elevation er med til at vende tilbage pooled ben væske til resten af ​​kroppen, ifølge MayoClinic.com. Fra en ophøjet position, kan du du udføre grundlæggende ben strækker sig til at hjælpe lethed hævelse. Ligge på ryggen og støtte dit hoved og nakke med en pude. Placer nok puder under dine ben til at give dig mulighed for at ophøje dem over dit hjerte. Hvil i denne ophøjet position for et par minutter til at starte reducere hævelse. Derefter begynde at udføre lys strækøvelser. Løft dine ben i luften en ad gangen, så langt som du kan, indtil du føler en let stræk. Flex dine fødder ved anklerne for at forbedre strækningen. Hold strækket i et par minutter og hvile dine ben. Gentag på det andet ben. Efter strækning, begynde at gøre blide spark ved at hæve og sænke dine ben. Løft begge ben på samme tid eller alternative ben. Suppleant spark og strækninger i 20 minutter.


  Gåture

  Enhver øvelse, der bruger dine ben kan også hjælpe hævelse ved at øge omsætning, ifølge University of Maryland Medical Center. Ohio State University Medical Center påpeger, at gå er en effektiv måde at bruge dine ben muskler og mindske hævelse. Tage pauser fra sidder nogensinde time til at gå rundt i dit hjem. Bruge så meget gulvplads som muligt at udføre walking øvelser. Overvej en walk-fit øvelse DVD, hvis du gerne vil kombinere hjem gå for at mindske hævelse med at gå til fitness.

 • Tags:

Posts Carousel