Fiskeolie og fibromyalgi

 • In Default
 • March 23
 • 45 Views
 • 0 comments

 • Fiskeolie og fibromyalgi



  Fiskeolie kan reducere betændelse i mennesker med fibromyalgi. Photo Credit Fish olie vitaminer billede af Stephen VanHorn fra Fotolia.com
 • Fibromyalgi er en smertefuld, kronisk tilstand, som kan påvirke ethvert aspekt af et menneskes liv. Mens mange mennesker med fibromyalgi er foreskrevet smertestillende medicin og andre recepter til at behandle deres symptomer, er der også naturlige behandlinger til rådighed. Fiskeolie er en af ​​de nyeste naturlige behandlinger for fibromyalgi.

  Symptomer

  Ifølge University of Maryland Medical Center, det mest almindelige symptom forbundet med fibromyalgi er udbredt muskelsmerter, associeret med inflammation i muskler og led. Ekstrem træthed er ofte fælles med mennesker, der har fibromyalgi. Derudover mennesker med fibromyalgi har tendens til at lide af søvn vanskeligheder, angst, depression og fordøjelsesproblemer.


  Fiskeolie

  Fiskeolie er et kosttilskud, der kommer i flydende eller kapselform. Den findes på apoteker og kiosker landet uden recept. Fiskeolie er rig på omega-3 fedtsyrer, umættede fedtstoffer, der har mange påståede sundhedsmæssige fordele, såsom hjerte sundhed og glattere hud. Det er vigtigt at læse ingredienserne på etiketten på et fiskeolie produkt, som nogle produkter markedsføres som fiskeolie, men indeholder tang eller rejer ekstrakter i stedet.


  Fordele

  The Journal of American College of Nutrition, at omega-3 fedtsyrer findes i fiskeolie kan producere anti-inflammatoriske fordele for kroppen, når de tages regelmæssigt. Da fibromyalgi indebærer ofte betændelse i led og muskler, kan fiskeolie hjælpe med at reducere denne hævelse og også lindre andre symptomer på fibromyalgi, såsom depression og gastrointestinale gener.


  Doseringer

  Der er ingen specifik dosis af fiskeolie eller omega-3 fedtsyrer, der er etableret til behandling af fibromyalgi specifikt som yderligere forskning skal gøres forbinder de to. University of Maryland Medical Center anbefaler at tage 1 til 2 spsk. af fiskeolie eller 1 til 2 kapsler af fiskeolie hver dag, at hjælpe med at lindre symptomer forbundet med fibromyalgi. Doser op til 3 g om dagen er generelt betragtes som sikre, ifølge Mayo Clinic.


  Bivirkninger

  The Mayo Clinic anbefaler, at folk med fisk allergi bør undgå at tage fiskeolie, da det kan forårsage en lignende allergisk reaktion. Nogle mennesker med fibromyalgi, der tager fiskeolie kan opleve diarré eller mavesmerter. Acid reflux er også almindeligt efter indtagelse fiskeolie. Doser højere end 3 g fiskeolie om dagen, bør undgås, da de kan øge risikoen for blødning.

 • Tags:

Posts Carousel