Fibromyalgi og Chlorella

 • In Default
 • January 22
 • 14 Views
 • 0 comments

 • Fibromyalgi og Chlorella  Chlorella kan lindring smerter forbundet med fibromyalgi. Photo Credit smerter ii billede ved Mykola Velychko fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Fibromyalgi er en lidelse karakteriseret ved ømme smerte, der påvirker flere muskler, herunder musklerne i ryg, nakke, skuldre og øvre bryst. Andre symptomer omfatter træthed, søvnløshed og hovedpine. En anslået 5 millioner amerikanere led af fibromyalgi i 2005, i henhold til Centers for Disease Control og Forebyggelse. Baseret på foreløbige undersøgelser kan Chlorella give en vis lettelse af symptomer på fibromyalgi. Hvis du har været diagnosticeret med denne betingelse og overvejer at tage Chlorella, første snak med din læge.

  Om Chlorella

  Chlorella er en grøn-blå alger, der vokser i ferskvand. Det indeholder betydelige mængder af proteiner og klorofyl, samt flere mineraler, vitaminer, carbohydrater og fedtstoffer ifølge RxList.com.


  Forskning

  Tilskud af Chlorella hos patienter med fibromyalgi er blevet evalueret i kliniske undersøgelser. For eksempel kan en undersøgelse offentliggjort i maj 2000 spørgsmålet om "Phytotheraphy forskning" den vurderede fordelene ved Chlorella pyrenoidosa i 20 deltagere, der lider af moderat til svær fibromyalgi, der forbruges enten 10 g eller 100 ml af Chlorella dagligt i to måneder. Forfatterne fandt et fald i smerte med 22 procent og konkluderede, at Chlorella medvirker til at nedsætte smerter forbundet med fibromyalgi.

  En anden undersøgelse præsenteret i spørgsmålet om "alternative behandlingsformer i Sundhed og medicin" fra maj 2001 viser, at Chlorella kan lindre symptomerne og forbedre livskvaliteten og kropsfunktioner i et par medicinske tilstande, herunder fibromyalgi. University of Maryland Medical Center rapporterer også, at Chlorella muligvis kan være en gavnlig naturlig terapi for fibromyalgi, selvom yderligere forskning er påkrævet for at bekræfte disse resultater.


  Sikkerhed

  Chlorella er generelt betragtes som en sikker og veltolereret supplement. I sjældne tilfælde kan forekomme bivirkninger som tynd mave, kvalme, mavesmerter og overdreven gas, især når i starten af ​​behandlingen. For at undgå disse symptomer, kan du starte med en fjerdedel af den anbefalede daglige dosis af chlorella for to eller tre dage, derefter langsomt øge dit indtag. Chlorella kan øge din følsomhed over for sollys, især hvis du er lys i huden. Kvinder, der er gravide eller ammende bør undgå dette tillæg. Chlorella kan interagere med visse konventionelle stoffer som immunosuppressive og blodfortyndende medicin, ifølge RxList.


  Overvejelser

  Konsultere en kvalificeret sundhedsperson at finde ud af den optimale dosis af chlorella til at hjælpe din tilstand. Husk, at chllorella ikke erstatter, og bør ikke bruges til at erstatte eventuelle standard medicin ordineret til fibromyalgi. Chlorella er ikke godkendt af den amerikanske Food and Drug Administration til behandling af fibromyalgi eller anden sygdomstilstand.

 • Tags:

Posts Carousel