Feeling Fedt kan gøre dig fedt: Undersøgelse


Feeling Fedt kan gøre dig fedt: Undersøgelse

Credit: Istockphoto

Sidste weekend, millioner af kvinder i Amerika blev klemme i shorts, en tætsiddende kjole, eller en badedragt, klemme deres jiggling maver og lår, og råber: "Jeg er SÅ FEDT!"

Ok, måske var det bare mig. Jeg er ikke forsker, men jeg ved, at kvinder og piger er mere tilbøjelige end mænd til at tror, ​​at vi er fedt, selv når vi er slank som gazeller. Ironisk nok, ny forskning fra Norges universitet for videnskab og teknologi, offentliggjort i Journal of Obesity, tyder på, at frygten for at blive fedt faktisk kunne gøre os federe senere i livet.

Forskerne så på data fra over 1000 teenagere, der ikke var overvægtige dengang, og fulgt op, når de var mellem 24 og 30.

Halvdelen af ​​deltagerne var stadig på en normal vægt. Men blandt dem, der var overvægtige, fandt forskerne en klar forskel: 60% til 78% af pigerne, der troede, de var fedt som teenagere blev overvægtige senere.

I modsætning hertil blev der kun en tredjedel af de piger, der ikke anser sig fedt i ungdomsårene findes i opfølgende undersøgelse til at være overvægtige.

Med andre ord, normalvægtige teenagere, der bedømt sig selv "fedt" var mere tilbøjelige til at blive på den måde, som målt ved BMI og taljemål.

Forskerne, ikke meget oprindeligt, citere "psykosocial stress" og "vægt normer" for fænomenet.

Fair nok. Jeg er mindre interesseret i årsagen end effekten, så jeg har et forslag: Hver gang vi tror, ​​vi er "fedt," hvorfor ikke råbe "Jeg er så tynd", og se hvad der sker? Hvem ved ... vi kan være i stand til at ændre vores vægt skæbne med ord alene!

  • Jeg gjorde det! Vægttab succeshistorier
  • Hvordan til at tabe med en travl tidsplan
  • 5 Overraskende Årsager Du er ikke at tabe

Posts Carousel