Fede Teenagere kan have Heart Skader uden at vise tegn

  • In Default
  • August 18
  • 1 Views
  • 0 comments

Fede Teenagere kan have Heart Skader uden at vise tegn

Mandag 21 Maj (healthday News) - Heart skader kan være til stede i overvægtige teenagere, der ikke har nogen symptomer på hjertesygdomme, en lille, forundersøgelse fundet.

Fedme er en risikofaktor for hjertesygdom samt tidligere forskning har vist, at fede voksne har skader på deres hjerter.

I den nye undersøgelse, forskere undersøgt hjertet struktur og funktion af 97 unge - 32 lean, 33 overvægtige og 32 fede - uden symptomer på hjertesygdomme.

Resultaterne viste, at de fede unge havde ødelagt hjerter med tykkere vægge og nedsat hjertefunktion.

Studiet er planlagt til præsentation i dag på hjertesvigt kongressen i Beograd, Serbien, et årligt møde i Heart Failure Association of European Society of Cardiology.

"Uddannelse på sund mad og motion er nødvendig i skolerne for at forebygge fedme og tidlig hjertekarsygdom hos unge," ledende forfatter Gani Bajraktari, professor i intern medicin og kardiologi ved universitetet i Pristina i Kosovo, sagde i en forening pressemeddelelse. "Dette er et vigtigt skridt i forebyggelsen af ​​fedme og hjerte-kar-sygdomme hos voksne."

Yderligere undersøgelser er nødvendige for at afgøre, om skader på hjertet hos overvægtige unge kan vendes, hvis de mister vægt, siger forskerne.

Da denne undersøgelse blev præsenteret på en medicinsk møde, bør de data og konklusioner ses som foreløbig, indtil publiceret i et peer-reviewed tidsskrift.

Flere oplysninger

Den amerikanske Academy of Pediatrics har mere om fedme indvirkning på teen sundhed.

- Robert PREIDT

KILDE: Hjertesvigt Association of European Society of Cardiology, pressemeddelelse, maj 17, 2012

Sidst opdateret: 21 maj 2012

Posts Carousel