FDA panel Says Steroid Shots for rygsmerter kan fortsætte

  • In Default
  • January 7
  • 0 Views
  • 0 comments

FDA panel Says Steroid Shots for rygsmerter kan fortsætte

Af Steven Reinberg
HealthDay Reporter

Tirsdag, 25 November, 2014 (healthday News) - En ekspert rådgivende panel til den amerikanske Food and Drug Administration besluttede tirsdag ikke at tilføje en stærk advarsel mod den generelle brug af steroid injektioner for rygsmerter.

Skud er almindeligt anvendt til behandling af rygsmerter, men de er aldrig blevet godkendt til dette brug af FDA, og om deres risici opvejer fordelene har længe været et spørgsmål om debat.

Den nye afstemning, fra FDA s bedøvende og smertestillende Drug Products rådgivende udvalg, hovedsageligt efterlader den fortsatte brug af steroid skud for rygsmerter stort set uændret.

Som rapporteret af The New York Times, ekspertpanelet sagde, at kun i én type procedure - en særlig form for halsen injektion - kunne risikoen for skud siges at opveje en mulig fordel.

Denne procedure er en, hvor nålen kommer meget tæt på en gruppering af små, vigtige arterier i nakken. De typer af injektioner kan øge oddsene for en blokeret arterie, og er allerede blevet forladt af de fleste læger, sagde Times.

Imidlertid har eksperter været delt i årevis, om steroid skud faktisk lette rygsmerter.

En undersøgelse offentliggjort tidligere på året i New England Journal of Medicine fandt, at mennesker, der har lændesmerter forårsaget af spinal stenose - en almindelig tilstand blandt personer over 60 år, hvor det åbne rum i rygmarvskanalen snævrer fra betændelse - er usandsynligt at få nødhjælp fra steroid skud.

Undersøgelse forfatter Dr. Janna Friedly, en assisterende professor i rehabilitering medicin ved University of Washington i Seattle, sagde dengang, at "Disse steroid injektioner er ikke hjælpsomme. Der er ingen ekstra fordel til steroid selv, så hvis folk overvejer disse injektioner, vil jeg anbefale, at de anser et alternativ. "

Dr. Houman Danesh, en specialist i smertebehandling og rehabilitering og fysisk medicin på Mount Sinai Hospital i New York, sagde men han mener, at disse injektioner er både sikker og effektiv.

"Steroid injektioner er blevet praktiseret længere, end vi har haft en vaccine til polio, og efter seks årtier FDA har besluttet at gennemgå sikkerheden og effekten af ​​disse injektioner," bemærkede han.

Danesh mener FDA nuværende rente er baseret på en hændelse i 2012, hvor mere end 700 mennesker pådraget fungal meningitis og andre infektioner, som resulterede i mere end 60 dødsfald, alle resultatet af en enkelt blanding apotek distribuere steroider forurenet med en svamp, der forårsagede disse komplikationer.

Han tilføjede, at effektiviteten af ​​steroid injektioner er blevet undersøgt i flere kliniske forsøg i fortiden. "En af de første undersøgelser, i 1977, var en placebokontrolleret, randomiseret studie. Denne undersøgelse viste op til 70 procent forbedring i smerte med steroid injektioner, sammenlignet med 43 procent med placebo, "sagde han.

I 2008 undersøgelser viste så mange som 91 procent af mennesker at få disse injektioner rapporteret signifikant smertelindring, siger Danesh.

"Steroid injektioner er en sikker og effektiv metode til behandling af nerve irritation i rygsøjlen," tilføjede han.

Flere oplysninger

Besøg det amerikanske National Library of Medicine for mere om steroid skud.

Posts Carousel