FDA: Du må ikke bruge Pradaxa blod tyndere hos patienter med kunstige hjerteklapper

  • In Default
  • December 28
  • 5 Views
  • 0 comments

FDA: Du må ikke bruge Pradaxa blod tyndere hos patienter med kunstige hjerteklapper

Torsdag 20 december (healthday News) - Det blod tyndere Pradaxa bør ikke anvendes til at forebygge slagtilfælde eller blodpropper hos patienter med mekaniske hjerteklapper, den amerikanske Food and Drug Administration sagde i en advarsel onsdag.

Da agenturet bemærkede, var et klinisk forsøg i Europa stoppet for nylig, fordi patienter, der tager Pradaxa (dabigatran) var mere tilbøjelige til at lide slagtilfælde, hjerteanfald og blodpropper danner på deres mekaniske hjerteklapper end patienter, der tog den ældre blod tyndere warfarin.

Patienterne i studiet, der tog Pradaxa havde også mere blødning efter ventil operation, sagde agenturet.

Læger bør straks skifte patienter med en mekanisk hjerteklap, der tager Pradaxa til en anden medicin, siger FDA. Brugen af ​​Pradaxa til patienter med hjerteklap udskiftninger lavet af naturlige biologisk væv er ikke blevet evalueret, og kan ikke anbefales, tilføjede agenturet.

Budskabet for patienterne er, at enhver, der har modtaget nogen form for hjerteklap udskiftning og tager Pradaxa, bør kontakte deres læge så hurtigt som muligt at bestemme den mest hensigtsmæssige form for blod tyndere (antikoagulerende) for at tage, FDA sagt.

Konsultation med en læge er afgørende, agentur embedsmænd sagde, fordi stoppe antikoagulerende medicin uden at søge råd fra deres læge først kan øge risikoen for blodpropper og slagtilfælde.

Pradaxa er godkendt til behandling af patienter med et fælles hjerterytme lidelse kaldet atrieflimren. Det er ikke godkendt til behandling af patienter med atrieflimren forårsaget af hjerteklap problemer, sagde FDA.

Flere oplysninger

American Heart Association har mere om hjerteklapper.

Posts Carousel