Farerne ved Putting Castor Olie på huden

  • In Default
  • March 28
  • 80 Views
  • 0 comments

  • Farerne ved Putting Castor Olie på huden



    Ricinusolie kan være irriterende for huden. Photo Credit Hemera Technologies / PhotoObjects.net / Getty Images
  • Ricinusolie er lavet af de bønner af castor plante. Der er flere anvendelsesmuligheder for ricinusolie, selvom ingen af ​​dem er understøttet af beviser fremlagt i kliniske forsøg. En anvendelse til amerikansk olie er kosmetisk, og det er inkluderet i visse hudplejeprodukter. Hvis du er allergisk eller følsom over for ricinusolie, bruger det på din hud kan være farligt. Når du ved mere om farerne ved ricinusolie på huden, kan du bestemme, om det er rigtigt for dig.

    Castor Oil

    Gamle egyptere brugte ricinusolie til at tænde deres lamper. Denne population indtages også ricinusolie at rense deres krop. Ricinusolie er også blevet anvendt som smøremiddel i maskin- og flymotorer, og tilsættes til visse malinger, farvestoffer og lakker samt. I moderne tid er ricinusolie anvendes som afføringsmiddel til behandling af forstoppelse, og kan også bruges til at hjælpe veer. Ricinusolie bruges i mange mærker af makeup og hudpleje regimer, fordi det er virker som en fugtighedscreme. Brugen af ​​disse produkter er en af ​​de mest almindelige årsager til at anvende ricinusolie til din hud.


    Irritation og allergi

    Hvis du bruger ren ricinusolie på din hud, kan du være tilbøjelig til irritation. International Journal of Toxicology rapporterer, at ricinusolie betragtes et sikkert produkt, men dyreforsøg har vist, at ren ricinusolie kan være alvorligt irriterende for eksponeret hud. Hvis din hud er kun mildt irriteret af ricinusolie, kan du være lidt kløende eller udvikle mildt rød hud. En alvorlig irritation kan resultere i en kløende og ubehageligt udslæt. En allergi over ricinusolie kan resultere i nældefeber eller udslæt. Hvis du har mistanke om en allergi, skal du straks ringe til din læge. Ricinusolie kan også anvendes til behandling af visse øjensygdomme, men kan forårsage irritation og ubehag af huden omkring øjet, og kan også forårsage mild celledød i din hornhinde. Brug ikke ren ricinusolie eller produkter, der indeholder ricinusolie, hvis du har haft uønskede hudreaktioner af nogen art.


    Kemisk Absorption

    Anvendelsen af ​​ricinusolie på huden kan fremskynde absorptionen af ​​andre kemikalier, ifølge International Journal of Toxicology. Hvis du bruger kosmetiske produkter, der indeholder ricinusolie, kan din hud absorbere de andre kemikalier i produktet hurtigere, end det normalt ville. Hvis du anvender et produkt, der indeholder en række kemikalier, herunder ricinusolie, på din hud, kan du opleve bivirkninger fra hurtigere absorption. Hvis du er følsom eller allergisk over for stoffer, læse ingrediens etiketter på alle kosmetiske produkter omhyggeligt for at undgå at absorbere noget potentielt farligt for dig.


    Anbefalinger

    Ricinusolie er klassificeret af Food and Drug Administration, og betragtes som sikkert til brug som afføringsmiddel. Kliniske forsøg findes ikke at vise ricinusolie som værende effektiv eller sikker til anden brug, herunder induktion af arbejdskraft. Læbestift er den mest almindeligt anvendte kosmetiske produkt, som indeholder ricinusolie. Kig efter læbestifter, der ikke indeholder ricinusolie, hvis du er allergisk eller følsom. For at undgå negative virkninger, tale med din læge, før du bruger ricinusolie til ethvert formål.

  • Tags:

Posts Carousel