Fall Into Motivation: Hvordan en Yoga Festival kan hjælpe dig starte sæsonen


Tirsdag markerer den første dag i efteråret. Dette er en kraftfuld tid af året, en tid med forandring. Hvis du har fundet dig selv slacking i din yoga praksis denne sommer, nu er det tid til at forny din energi. Og den bedste måde at starte falde på højre fod? Deltage i en lokal yoga festival. Iblødsætning i en lille smule af yoga ånd fra dem omkring dig vil give dig fornyet motivation til at øve.

Sidste søndag deltog jeg Global Mala Yoga Måned indsamling i Los Angeles. Omkring 700 mennesker fik sammen til at gøre 108 Sun Salutations og fejre magt yoga i samfundet. Jeg havde den ære at starte off hilsener, og indsamlingen mindede mig om, at dette er et godt tidspunkt på året til at få en gruppe sammen og forny din intention om at praktisere yoga. Yoga Måned er en magtfuld organisation, der opfordrer folk til at give yoga en chance, og gruppen arbejder for at støtte dem, der allerede er på yoga sti. Yoga Måned tilbyder en uges gratis yoga til alle, der ønsker at prøve. Gå til hjemmesiden for at finde gratis klasser i nærheden af ​​dig.

Fall Into Motivation: Hvordan en Yoga Festival kan hjælpe dig starte sæsonen

Jeg var også heldig nok til at være en af 2.000 yogier på Bhakti Fest, en tre-dages, 24-timers yoga / chant festival i smukke Joshua Tree, Californien. Ordet bhakti betyder hengivenhed, så praktisere bhakti yoga betyder, at du søger fred gennem en praksis med at sætte en kærlig hensigt. Alle er på udkig efter en lidt fred i hans eller hendes hektiske liv, uanset om det er gennem yoga praksis, meditation, en daglig kørsel, eller endda den handling af madlavning din familie middag. Bhakti yoga lærer os, at noget gjort med kærlighed er en praksis af yoga. Det minder os om, at vi skal stoppe op et øjeblik og dedikere vores bestræbelser på at nogen eller noget, der er til inspiration for os. Ved at blive mere nærværende og glad i hvert øjeblik, vi er i stand til at videregive praksis af yoga. Det er, hvordan jeg nærmer min yoga praksis dette efterår, og jeg håber, du vil slutte sig til mig.

Posts Carousel