Fakta Om Losseplads & Styrofoam

 • In Default
 • January 4
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Fakta Om Losseplads & Styrofoam  Styrofoam forurening af lossepladser Kreditering forurening billede ved Tempo fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Styrofoam er et stort miljøproblem. Bruges i produktpakker og skibsindustrien, verden producerer tonsvis af det hvert år. Det faktum, at Styrofoam er ikke bionedbrydeligt tilføjer til den økologiske konsekvenser. Deponeringsanlæg er påfyldning op på en rekord sats og Styrofoam er en grund. Styrofoam har potentiale til at påvirke hele økologiske system af denne planet.

  Statistik

  Jorden Resource Foundation rapporter om, at Styrofoam producenter var den femte største producent af giftigt affald i 1986. Mere end 90.000 arbejdere står udsat for virkningerne af styren, materialet i Styrofoam, hvert år i brancher som gummi og glasfiber produktionsvirksomheder. Sundhedsmæssige virkninger af eksponering for styren er irritation af hud, øjne og luftveje og gastrointestinale problemer. Kronisk eksponering påvirker nervesystemet, der forårsager symptomer som depression, hovedpine, træthed og svaghed, og mindre indvirkning på nyrefunktionen og blod.


  Ikke bionedbrydeligt

  Styrofoam er ikke bionedbrydeligt og ikke-genanvendeligt. Ifølge Washington University, Styrofoam tager 500 år at nedbryde; Det kan ikke genbruges, så Styrofoam kopper dumpet på lossepladser er der for at blive. Med nok Styrofoam kopper produceret hver dag til cirkel jorden, hvis linet op ende til anden, potentialet for stor økologisk betydning er stor.


  Forurenende stoffer

  Styren siver ned fødevarer og drikkevarer serveret i Styrofoam containere, og i henhold til Jorden Resource Foundation, fremstillingen af ​​Styrofoam frigiver store mængder ozon i atmosfæren, der forårsager respiratoriske og miljøspørgsmål. Hertil kommer, med milliarder af Styrofoam kopper anvendes årligt i nærbutikker, restauranter og kantiner ender på lossepladser, har nogle byer forbudt brugen af ​​Styrofoam.


  Deponeringsanlæg

  Styrofoam og Styrofoam produkter fylder 30 procent af vores deponering plads, og deponeringsanlæg er hurtigt ved at blive fuld. En Recycling Revolution rapporterer, at emballage udgør en tredjedel af en gennemsnitlig dump. USA er den største papirkurven producent i verden, påfyldning Amerikas lossepladser i et alarmerende tempo. Fem procent af verdens befolkning genererer 40 procent af verdens papirkurven. I gennemsnit hver enkelt af os lægger ud omkring 5 pounds af papirkurven dagen. Dette tilføjer op til omkring et ton skrald per person om året, som til sidst ender i et deponeringsanlæg.


  Løsninger

  Løsningen på Styrofoam problem er at finde og bruge alternative materialer. Genbrugspapir produkter er det bedste alternativ, i henhold til Jorden Resource Foundation. Genbrug papir sparer også træer og bidrager til en samlet besparelse i forhold til Styrofoam. Papirprodukter er bionedbrydelige og ikke-toksiske for miljøet. Let genbrugspapir, papir er godt for skibsfart og produkt emballage.

 • Tags:

Posts Carousel