Fælles Kemikalier kan svække Effekt af børnevacciner, Immunsystemet


Fælles Kemikalier kan svække Effekt af børnevacciner, Immunsystemet

Getty Images

Af Anne Harding

Tirsdag 24 Januar, 2012 - Visse vacciner kan ikke virker så godt til børn der har været udsat for høje niveauer af perfluorerede forbindelser (PFC), en familie af kemikalier, der anvendes til at gøre alt fra mikroovn popcorn poser og pizza bokse til tæpper og nonstick køkkengrej , ny forskning antyder.

I en undersøgelse offentliggjort i denne uge i Journal of American Medical Association, fandt forskerne, at jo højere niveau af PFC i et barns blod, jo færre antistoffer barnet produceret efter vacciner til difteri og stivkrampe. Desuden børn med højere PFC eksponering var mere tilbøjelige end deres jævnaldrende til at have antistofniveauer for lave til at yde beskyttelse mod disse infektionssygdomme.

"Immunsystemet er mere træg, når disse børn bliver vaccineret," siger ledende forfatter Philippe Grandjean, MD, adjungeret professor i miljø og sundhed på Harvard School of Public Health, i Boston. "Det reagerer ikke så godt ... og producerer færre antistoffer."

Antallet af antistoffer genereret af en vaccine er en indikation af den samlede immunsystemets funktion, så resultaterne tyder på, at PFC'er kan have negative virkninger på immunsystemet, der går ud over disse to vacciner, siger forskerne.

Relaterede links:

  • Myter og fakta om Vaccines
  • 12 Vacciner dit barn har brug
  • 11 ting det er bedst at købe økologiske

Selvom eksperterne ikke har identificeret alle de måder, PFC'er ind i kroppen, er forurenet mad og drikkevand og forbrugerprodukter, der indeholder kemiske menes at være de vigtigste kilder til PFC eksponering.

Forskning i dyr har allerede knyttet PFC eksponering over for ændringer i immunsystemets funktion. At afgøre, om de kemikalier kan påvirke det menneskelige immunsystem så godt, Grandjean og hans team tog blodprøver fra 587 gravide kvinder mellem 1999 og 2001 og testet prøverne for fem fælles PFC. Derefter, når kvindernes afkom var 5 år, de gentog processen med blodprøver fra børnene.

Forskerne målte også niveauer af difteri og tetanus antistoffer i børnenes blod på to tidspunkter: i en alder af 5, efter børnene havde modtaget tre doser af difteri og stivkrampe vaccine; og i en alder af 7, to år efter de havde modtaget en booster skud.

Højere prænatal niveauer af to PFC'er blev forbundet med at have færre antistoffer i en alder 5. Ligeledes børn, hvis blod afslørede højere PFC eksponering i en alder 5 havde færre antistoffer i en alder 7. En 5-årig, hvis PFC eksponering var det dobbelte af en anden 5 -årige s kunne forventes at have nogenlunde halvt så mange antistoffer på 7 år, undersøgelsen skøn.

Resultaterne hæve den mulighed, at sundhed embedsmænd er overvurderer den beskyttelse, som børnevacciner, siger Grandjean. Hvis andelen af ​​vaccinerede børn "omfatter børn, der er udsat for PFC og derfor ikke reagerer på vaccinen," siger han, kan sandsynligheden for en epidemi være højere end det ser ud fra vaccinationer.

Næste side: PFC umulige at undgå helt

Sider: 1 2

Posts Carousel