Fælles Heart Drug Might Fugt Nogle Autisme Symptomer

  • In Default
  • October 22
  • 3 Views
  • 0 comments

Fælles Heart Drug Might Fugt Nogle Autisme Symptomer

Af Serena Gordon
HealthDay Reporter

Tirsdag 11 dec (healthday News) - En medicin typisk ordineret til at kontrollere højt blodtryk, der er almindeligvis omtales som en vand pille kan lette nogle af symptomerne på autisme, siger forskerne.

Det er især tilfældet for folk, der har mildere former af sygdommen, den ny forskning indikerer.

"Bumetanid er et lovende nyt terapeutisk middel til behandling af autisme," skrev undersøgelsens forfattere, som var hurtige til at påpege, at denne behandling er ikke en kur mod autisme og at større forsøg skal gøres for at afgøre, hvem der ville få mest ud af denne behandling .

Resultaterne af undersøgelsen vises online 11 december i tidsskriftet Translationel Psychiatry.

Autisme er en udviklingsforstyrrelse, der resulterer i kommunikationsproblemer, sociale vanskeligheder, gentagne adfærd og begrænsede interesser, ifølge baggrundsinformation i undersøgelsen. Den nøjagtige årsag til lidelsen er endnu ikke kendt, selvom genetiske og miljømæssige faktorer menes at spille en rolle.

Forskere har også studeret neurotransmittere, mistanke om, at disse kemiske budbringere i hjernen ikke kan arbejde som de burde i mennesker med autisme. Gamma-aminosmørsyre (GABA) er en sådan neurotransmitter, og den medicin bumetanid synes at være i stand til at ændre funktionen af ​​GABA i det mindste i dyr, ifølge forskerne.

I denne seneste undersøgelse, gav forskerne 60 børn, som var blevet diagnosticeret med autisme eller Aspergers syndrom enten 1 milligram bumetanid eller et inaktivt placebo pille dagligt. Alle børnene var mellem 3 og 11, og undersøgelsen varede tre måneder.

Sværhedsgraden af ​​autisme blev bestemt ved videofilmet evalueringer udført på den første dag af undersøgelsen og den 90. dag, efter forskere, der ikke vidste, hvor børn havde fået aktiv behandling, og som havde fået placebo pille.

Anvendelse af flere standardiserede autisme vurderingsværktøjer, fandt forskerne, at bumetanid forbedret autisme symptomer. Virkningerne af medicinen blev mere udtalt hos børn med mildere autisme. I tilfælde rapporter indgår i undersøgelsen, er nogle af de forbedringer, der ses omfattede mere øjenkontakt, forbedrede ikke-verbal kommunikation og bedre social kommunikation.

Bivirkninger var meget mild, selv om brugen af ​​stoffet kræver periodisk overvågning af kalium; et barn i undersøgelsen havde lave kalium.

Senior undersøgelse forfatter Yehezkel Ben-Ari, grundlægger af Institut for Neurobiologi af Middelhavet i Bohars, Frankrig, sagde forfatterne mener, at forbedring af symptomerne skyldes en virkning på GABA forårsaget af lægemidlet.

En ekspert sagde resultaterne ser lovende ud.

"Dette er en meget interessant undersøgelse. Forfatterne har taget en medicin, der har været på bagsiden hylden i årtier, og overraskende fundet en klinisk signifikant fordel, når anvendes til børn med autisme, især dem på mildere ende af spektret, "bemærkede Dr. Andrew Adesman, chef for udviklingsmæssige og adfærdsmæssige pædiatri ved Steven og Alexandra Cohen Børns Medical Center i New York i New Hyde Park, NY

"Børn skulle være på denne medicin på ubestemt tid, fordi deres forbedringer forringes, når medicinen er stoppet. Og, vi ikke endnu, om der er nogen langsigtede problemer, "sagde han. "Forhåbentlig vil denne undersøgelse være en katalysator for ny forskning. Vi har brug for at se yderligere undersøgelser, før vi kan anbefale denne behandling meget, men da det er allerede FDA-godkendt, bør vi vide mere på blot et par år. "

Flere oplysninger

Vil vide mere om autisme, besøge det amerikanske Department of Health og Human Services.

KILDER: Yehezkel Ben-Ari, Ph.D., grundlægger, Institut for Neurobiologi af Middelhavet, Bohars, Frankrig; Andrew Adesman, MD, chef, udviklingsmæssige og adfærdsmæssige pædiatri, Steven og Alexandra Cohen Børns Medical Center i New York, New Hyde Park, NY; 11 december, 2012, Translationel Psychiatry, online

Sidst opdateret: December 11, 2012

Posts Carousel