Få stor hud for livet

  • In Default
  • February 16
  • 0 Views
  • 0 comments

Få stor hud for livet

Peter Buckingham

Ok, så du bagte selv fjollet i høj school.Who didnt? Det, der tæller i det mindste hvad angår ser yngre-isnt så meget, hvad du brugte til at gøre, men hvad youre gør lige nu. "Undersøgelser viser, du kan vende de skader," siger Debra Jaliman, MD, forfatter til Hud Regler:. Forretningshemmeligheder fra en Top New York hudlæge "Du kan faktisk tage 10 til 15 år fra din alder."

Vi ved, hvad youre tænker: Sure-hvis du er villig til at tømme din opsparing i navnet på hudpleje, muligt anythings. Men du behøver ikke at gå til yderligheder: Dyr procedurer på dermatologer kontor Arent de eneste anti-aging muligheder, der virker.

"Du kan vende hudskader med tre grundlæggende principper," siger New York hudlæge Neil Sadick, MD. "Vend hudceller, stimulerer collagen og tilføje volumen."

I de sidste 10 år, har hudpleje gennembrud gjort det muligt at trække det ud, reparere skind mest sårbare områder med målrettede produkter og behandlinger.

Så hvad får resultater, du rent faktisk kan se til den bedst mulige pris? Thats det spørgsmål, vi sætter til førende dermatologer. Den gode nyhed: Mange af de retsmidler, de fablede om er overkommelige og dont kræver en tur til hudlæge. Gør dig klar til glattere, blødere, yngre udseende hud-starter lige nu.

Forynge din ansigt
Dens ikke din fantasi: Din hud kan stadig være villig, men dens ikke længere i stand til at hoppe tilbage helt den måde, det gjorde endda fem år siden. Med hver fødselsdag, din bodys produktionen af ​​kollagen og elastin-to proteiner, der er ansvarlige for skind strukturel støtte og elasticitet-bremser. Som et resultat, din hud begynder at strække, især hvis du har brugt en masse tid i solen.

Bottom line: Hvis du ikke gør noget andet til alder-bevis din hud, anvende solcreme hver morgen og en retinoid natten. Ved hjælp af en bredspektret solcreme med SPF 30 eller højere hver dag uanset vejret eller årstiden-isnt bare om at forebygge solskader.

En undersøgelse offentliggjort i Journal of American Academy of Dermatology fandt, at solcreme også beskytte mod frie radikaler-molekylerne, der forårsager aldring-og størstedelen af den beskyttelse, er takket være UV-filtre i stedet for antioxidanter.

Som for retinoider, forskning viser, at theyre de ultimative multitaske, forhindre ophobning af døde hudceller, faldende rynker, og lynnedslag solpletter. Ikke alle kan tåle vitamin-A-derivat, så start med en over-the-counter retinol produkt. Hvis du ikke mærke en forbedring efter seks uger, se din hudlæge for en recept retinoid (ligesom Renova) og anvende den hver anden dag, indtil din hud justerer, så hver dag, foreslår Dr. Sadick.

Posts Carousel