Få din Metabolisme Soaring i morgen med disse tricks


Få din Metabolisme Soaring i morgen med disse tricks

Ønsker du at slå din krops fedt-brænding potentiale op et hak? Tjek disse fem måder at vågne op og op kalorieindhold brænde.

. Motion At daggry træning ikke bare sætte en pep i dit skridt; udøver i morgen hjælper også øge dit stofskifte, mere end at udøve på andre tidspunkter af dagen. Undersøgelser har vist, at mennesker, der udøves i morgen forbrænder flere kalorier end dem, der udøver på andre tidspunkter af dagen, så snøre dine sneaks og hilse solen for en ekstra kalorieindhold brænde.

Tilføj intensitet Gode nyheder for den tid-strapped: en nylig undersøgelse viste, at en simpel intense 2,5 minutters briste af motion kan føre til en øget afterburn hele dagen - op til 200 kalorier værd, faktisk.. Brug for ideer til, hvordan man tilføjer intensitet til din træning? Her er fem korte øvelser, som vil hjælpe dig med at forbrænde ekstra kalorier hurtigt.

Læs mere på FitSugar.com:

  • 5 vaner at lære nu at lindre stress Anytime
  • Ønsker du at tabe sig? Start Løb Intervaller
  • Få Michele Obamas Arms på ingen tid!

Må ikke forsinke morgenmad Må ikke springe morgenmad, bare fordi din dag er hektisk.; spiser om morgenen hjælper med at holde din krop på sit stofskifte-styrke bedst. Spis en påfyldning Morgenmad snart efter du vågner op, så din krop vil være klar til at brænde energi; prøve disse make-forude sund morgenmad ideer til grab-and-go morgener.

Muscle op. Overdrive det over ferien kan have stadig du upping din cardio, men glem ikke at tilføje styrke-træning til din rutine samt at bygge mere kalorie-brænding muskler. Start din dag med denne 10 minutters muskel-bygning træning for at øge dit stofskifte og se dine bedste denne ferie.

Midmorning snack. Snacking er en god strategi for at opretholde vægten, men sørg for at vælge dem, der er påfyldning og sund. Vælg dem, der har fedt-brænding egenskaber til et ekstra boost til dit stofskifte. Vinter fødevarer som pære og kanel er en velsmagende måde at forbrænde fedt; tjek flere stofskifte-styrke fødevarer her!

FitSugar er en livsstil hjemmeside for kvinder med fokus på fitness og vægttab tips, sund madlavning, berømthed fitness og workout rutiner for alle niveauer. Læs mere på fitsugar.com.

Posts Carousel