Eva Longoria er hemmeligheder til et lykkeligt liv

  • In Default
  • October 23
  • 13 Views
  • 0 comments

Eva Longoria er hemmeligheder til et lykkeligt liv

Art Streiber

Jeg kan ikke bevise det, men jeg tror, ​​Eva Longoria har måske tredive -Fire timer i hver af hendes dage. Hvor ellers kunne hun muligvis passer det hele i?

Dag, for eksempel den Texas-fødte skuespiller, 36, er i bilen på vej til lufthavnen. Shes flyver til New York for at fremme Desperate Housewives, whichwill wrap i maj efter otte crazy-succesrige sæsoner. Og hvad vil hun gøre det første morgen efter optagelserne ender? "Sleep" hun griner. Efter opkald gange på 5:30, siger hun, "Jeg har ikke hadsleep i otte år." Ingen doubt.In Udover hendes dag job, Eva moonlights på mange lidenskaber: Hun løber Evas Heroes, nonprofit hun grundlagde, inspireret af hendes udviklingsmæssigt deaktiveret søster. Hun også medejer Beso restauranter i Hollywood og Las Vegas, skrev den bedst sælgende kogebog Evas Køkken, executive produceret The Harvest (en dokumentarfilm om barn vandrende landarbejdere), og bliver hendes kandidatgrad i statskundskab og Chicano studier. Før hun zipsacross landet, Eva taler mad, den dag hun gik overhot kul, og positivephrase der hjalp hende at komme igennem hendes skilsmisse.

Q: Hvordan definerer du et sundt liv?
A: Folk tror sundhed kun har at gøre med din fysiske væsen, men for mig, det er så meget mere. Jeg husker efter min skilsmisse, jeg var så tynd, og alle holdt siger, hvor stor jeg kiggede, og det var sandsynligvis den mest usunde sted, jeg nogensinde har været. Så det var sjovt, hvad folk ville se som "sund". I min værste tid blev folk siger jeg har aldrig set bedre ud. [Men nu] Jeg har en stor kost og motion rutine. Og jeg forsøger at have en sund outlook. Jeg er din evige, håbløs optimist!

Q: Hvor kommer din positive indstilling fra?
A: Jeg var bare født med det. Det er så sjovt, fordi jeg ikke får deprimeret. Selv efter min skilsmisse, alle var ligesom, "Wow, du returneret tilbage så hurtigt." Jeg var ligesom, "Jeg er ikke at lade dette tage over. Noget stort er rundt om hjørnet, jeg kan ikke vente med at se, hvad der kommer til at ske."

Q: Du nævnte at spise godt og motion. Hvad er din go-to?
A: Jeg elsker at lave mad. Men når jeg er på sæt, jeg har mad levering sendt dertil. Før jeg kunne tillade sig en mad levering system, vil jeg gøre min morgenmad og frokost, ville jeg pakke nogle snacks, og sætte mandler i min pung. Jeg var altid forberedt, fordi jeg var altid sulten. Det er sjovt, jeg ville være ligesom, "Nuts nogen?" Og de ville sige, "Hvad er i din pung?"

Q: Så det ser ud som du spiser grub fra bunden af din pung.
A: Ja, præcis. Bare de rå mandler, jeg suge dem i vand natten over. Det gør dem buttet, og de pop i munden. Jeg lærte, at fra en Tony Robbins seminar. For femten år siden, gik jeg, og efter at jeg blev en veganer. For ligesom, et år, fordi jeg var ligesom, "Åh min Gud, han har skræmt mig ind aldrig spise kød igen!" [Griner] Det varede ikke selv.

Q: Har Tony Robbins seminar ændre noget andet for dig?
A: Nej, det netop bekræftet alt det, jeg allerede gør. Du ved, "Tag chargeof dit liv!" Jeg er. Det er derfor, jeg er her! Jeg vandrede gløderne. Jeg gik over ilden. Jeg elsker selvhjælp, noget, der kommer til at bevæge dig fremad i livet. Den anden jeg så The Secret, jeg skulle, "Åh, jeg bor mylife denne måde. Så jeg gør godt."

Posts Carousel