Et Woman køkken Cure for Digestive Disease

  • In Default
  • February 5
  • 2 Views
  • 0 comments

Fredag ​​10 januar, 2014

I dag Mee Tracy McCormick er billedet af sundhed og vitalitet. Bare et par år siden om, at 42-årige var i kampen i hendes liv, kæmper en smertefuld fordøjelsessystemet sygdom. Hun var alvorligt anæmisk og spilder væk på blot 89 pounds. Lægerne fandt et hul i hendes tarm og mistænkt hun havde kræft.

McCormick, der bor det meste af tiden på sin gård i Tennessee, først fik syge på 25 og lidt i 13 år. Delvise tarm forhindringer sendte hende til hospitalet mange gange. "Jeg var i konstant smerte, uanset hvad jeg spiste eller ikke spise,« mindes hun. En endelig diagnose var undvigende, men "læger i Nashville troede, det var aggressiv Crohns sygdom med en mulig bly i tarmkræft - jeg havde været syg så længe det var muligt," sagde hun.

Crohns sygdom er en autoimmun inflammatorisk tarmsygdom. "Kroppen fremkalder en immunreaktion mod tarmene, og de bliver beskadiget eller dysfunktionelle," forklarede Rachel begyndt, MS, RDN, en registreret diætist, ernæringsforsker og glutenfri lidelser ekspert i Boulder, Colorado., Og en talskvinde for Academy of Nutrition og diætetik. Smerter, diarré og vægttab er almindelige symptomer. Tarm obstruktion er en komplikation af tilstanden.

McCormick var meget fortrolig med Crohns sygdom. Hendes mor lidt med det i årevis, før at blive dræbt i en bilulykke i en alder 39. "Da jeg blev syg, huskede jeg min mors lidelse og hvordan det føltes at være vidne til det," sagde hun. "Jeg kiggede ind i øjnene på min døtre og så mig selv som et lille barn. Jeg var rædselsslagen over at forlade mine piger. "

Desperat efter en vej ud, overførte hun sine evner til hendes køkken og blev et hjem kok.

Mee Tracy McCormick kost Transformation

McCormick blev bragt op på forarbejdede fødevarer. Hun spiste regelmæssigt tilhugget skinke på hvidt brød, boxed mac og ost og fast-food burgere - usunde vaner, der fulgte hende ind i voksenalderen. Mistanke hendes kost som årsag til hendes lammende mavesmerter, McCormick spekulerede på, om at ændre, hvad hun spiste ville hjælpe.

Et Woman køkken Cure for Digestive Disease


Mee Tracy McCormick var dødeligt syg med mistænkt Crohns sygdom.

Så hun rullet op ærmerne og fik sine hænder beskidte - forsker, taler med eksperter, og eksperimentere med forskellige diæter og opskrifter. "Jeg ønskede at vide, hvilke fødevarer støttede kroppen og, selvfølgelig, fordøjelseskanalen," forklarede hun.

Her er hvad McCormick lært:

Undgå forarbejdede fødevarer spise "rigtig mad." - Uforarbejdede, hele fødevarer (tænk økologiske produkter og æg, græs-rejst kød og fuldkorn som uforarbejdede hirse og quinoa). McCormick bundlinje: Hvis det kommer fra en plante, spise det. Hvis det er lavet i en, ikke.

Vælg probiotiske fødevarer Disse omfatter organisk miso pasta, natto (en gæret soja), og umeboshi blommer -. Alle fundet i de asiatiske markeder eller online. Ifølge McCormick, disse fødevarer støtte fordøjelsen og genoprette sunde bakterier i tarmen.

Spis en roterende kost. Med sådan en varieret kost, hvad du spiser ændringer hver dag, så du bo i balance og sygdomsfri, McCormick noteret. "Begrebet en sæsonbestemt kost er en del af en roterende kost," tilføjede hun.

McCormick sagde, at madlavning, hvad hun kalder "måltider, helbrede" ændrede hendes skæbne. "Inden for en måned, var jeg væk fra sofaen og spise fuld plader af fødevarer for første gang i 10 år," tilføjede hun. "Inden for et år blev konstante smerter væk. Efter to år blev jeg kører efter mine børn i parken og leve et altfavnende store liv. "

McCormick mener en real-fødevarer kost kan understøtte immunsystemet og hjælpe helbrede autoimmune sygdomme som Crohns sygdom. Hun deler hendes tips og opskrifter i en ny bog, My Kitchen Cure: Hvordan jeg Kogte min vej ud af kronisk autoimmun sygdom og forhindrede Cancer Med Whole Foods og Healing opskrifter.

Videnskaben Fødevareøkonomisk Crohns sygdom

Ifølge Crohns og Colitis Foundation of America, går kost ikke forårsage irritabel tarmsygdom vil heller helbrede colitis ulcerosa eller Crohns sygdom. Men at være opmærksomme på, hvordan mad påvirker dine symptomer kan, når det kommer til at styre symptomer.

Fødevarer, der almindeligvis udløser symptomer omfatter mejeri, alkohol, koffeinholdige fødevarer og drikkevarer, højt fedtindhold eller krydret fødevarer, og fiberrige kost, Begyndt sagt. "Men disse fødevarer ofte ikke behøver at være helt undgås langsigtet," tilføjede hun. "Valg visse valgmuligheder eller ændre, hvordan de er forberedt, kan gøre en stor forskel. For eksempel, hvis rå grøntsager er et problem, dampning, stegning eller stewing dem kan gøre dem mere acceptable. For mejeriprodukter, kan vælge lav laktose muligheder være svaret. "

Spise en næringsrige kost er afgørende, også. "Den bedste måde at få tilstrækkelig ernæring er gennem hele fødevarer," Begyndt tilrådes.

Den Crohns og Colitis Foundation advarer om, at en særlig kost ikke bør erstatte medicinsk behandling. Faktisk McCormick er ikke imod medicin eller læger. "Jeg vil opfordre folk til at tage ansvar," sagde hun. "Hvis du kommer til at tage en pille, derefter støtte at pille (...) ved at ændre din plade -. Fordi hvis du gør det, vil du ændre din skæbne"

Real Food Hits the Road

McCormick sagde hendes real-food rejse har ført hende til hendes sande kald i livet. "Jeg bad på mine hænder og knæ, at hvis jeg fik godt jeg ville føre et liv i tjeneste," sagde hun. Til det formål har hun oprettet real-food samfund køkkener i Nashville og Los Angeles og ønsker at udvide dem til 18 andre byer.

Ved disse sammenkomster, McCormick lærer folk, hvordan at lave mad med hele fødevarer - "intet ud af en kan, box eller krukke." Medlemmer af fællesskabet banen for at hjælpe, og "så vi sætter os ned for at spise et måltid, der helbreder," sagde hun. "Vi griner, vi græder, og tale om vores rejser. Det er forbløffende."

Posts Carousel